Expoziție de ilustrație Rodica Săvulescu - "Archi/Faces" @ Expo HUB OAR București

Expoziție de ilustrație Rodica Săvulescu - "Archi/Faces" @ Expo HUB OAR București

Vernisaj: 27 aprilie 2023, ora 18.00

Expoziția de ilustrație ARCHI/FACES va avea loc în perioada 27 aprilie – 9 mai 2023 la Expo Hub Ordinul Arhitecților București (str. Sf. Constantin nr. 32).

Lucrările sunt semnate de Rodica Săvulescu/ @rodisketches și spun povestea Bucureștiului printr-o serie de ilustrații cu personaje inspirate din elemente de arhitectură: fațade, motive decorative, ferestre sau uși - antropomorfizate și privite dintr-o nouă perspectivă ludică și nonconformistă.

Expoziția #ArchiFaces reprezintă totodată și un manifest pentru redescoperirea si revalorizarea patrimoniului construit, adesea trecut cu vederea în graba cotidiană și lăsat pradă degradării. 

Vernisajul expoziției va avea loc în data de 27 aprilie 2023, ora 18.00, la Expo HUB OAR București.

La vernisajul expoziției va avea loc un performance de Mugur Grosu, acompaniat de piese sonore compuse de artiști din portofoliul SEMI SILENT.

Expoziția ARCHI/FACES poate fi vizitată în perioada 27 aprilie – 9 mai la Expo HUB OAR București, de luni până joi în intervalul orar 10.00 – 16.00 și vinerea între 10.00 – 14.00.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related