Pasiune dincolo de publicitate cu Loreta Isac, Corina Bernschutz, Rodica Savulescu si Martin Balint

Pasiune dincolo de publicitate cu Loreta Isac, Corina Bernschutz, Rodica Savulescu si Martin Balint

Cand vine vorba despre publicitate stim cum functioneaza lucrurile. Stim ca oamenii pasionati iau in primire sarcini mai grele sau mai usoare si fac magie in materie de creatie, de plasare media, de cucerire a consumatorului. Uneori pasiunea se termina cu advertising-ul, dar alteori pasiunea transcede "job-ul de zi" si se transforma in arta, afaceri, placeri vinovate. I-am intrebat mai multe pe Corina Bernschutz (Innovation Director, Starcom Worldwide), Loreta Isac (Art Director, G2 Romania), Rodica Savulescu (fost Copywriter, Leo Burnett) si Martin Balint (Creative Director, Hippos). Vedeti ce mi-au povestit mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related