Pasiune dincolo de publicitate cu Loreta Isac, Corina Bernschutz, Rodica Savulescu si Martin Balint

Pasiune dincolo de publicitate cu Loreta Isac, Corina Bernschutz, Rodica Savulescu si Martin Balint

Cand vine vorba despre publicitate stim cum functioneaza lucrurile. Stim ca oamenii pasionati iau in primire sarcini mai grele sau mai usoare si fac magie in materie de creatie, de plasare media, de cucerire a consumatorului. Uneori pasiunea se termina cu advertising-ul, dar alteori pasiunea transcede "job-ul de zi" si se transforma in arta, afaceri, placeri vinovate. I-am intrebat mai multe pe Corina Bernschutz (Innovation Director, Starcom Worldwide), Loreta Isac (Art Director, G2 Romania), Rodica Savulescu (fost Copywriter, Leo Burnett) si Martin Balint (Creative Director, Hippos). Vedeti ce mi-au povestit mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated