Promotia Glade "Alegi ce-i mai bun, castigi ce-i mai bun"

Compania SC Johnson Wax a decernat joi, 25 ianuarie 2007, marele premiu al promotiei "Alegi ce-i mai bun, castigi ce-i mai bun" - un autoturism Mini One Seven.
Promotia s-a desfasurat in perioada 15 septembrie - 15 decembrie 2006. Lista cu castigatorii de la extragerea din 10 ianuarie 2007 a fost publicata in ziarul Libertatea din data de 22 ianuarie, iar pentru a putea fi validati si intra in posesia premiilor, acestia trebuie sa prezinte produsul Glade cu eticheta promotionala nedezlipita de pe produs.

Mecanismul promotiei a fost unul simplu si atractiv pentru consumatori: pentru orice produs marca Glade cumparat (aerosol, gel, minigel, aparat electric, microspray), participantii au razuit eticheta promotionala de pe produs, au trimis codul prin SMS la numarul 1877 impreuna cu numele lor si astfel au avut sansa de a castiga unul din premiile puse in promotie de Glade.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

Lavinia Nicoleta Voicu
acum 17 ani
sunt una din persoanele care au castigat la promotia glade 1 telefon nokia 7360 si ma intreb daca o sa intru in posesia lui sau nu?
Lavinia Nicoleta Voicu
acum 17 ani
nu scrie unde sa te prezinti cu eticheta de pe produsul nedezlipit nicaieri si nici nr de contact nu au.stie cineva ?
adriana igna
acum 17 ani
as vrea sa stiu dc sunt afisati castigatorii la promotia glade pe internet.pe ce adresa?ca aici nu i-am gasit


Branded


Related