Comunitatea NO.MAD Talks se extinde la nivel național prin ambasadori de brand. Căutăm freelanceri dornici să construiască o comunitate în orașul lor

Comunitatea NO.MAD Talks se extinde la nivel național prin ambasadori de brand. Căutăm freelanceri dornici să construiască o comunitate în orașul lor

Din 2020 și până acum schimbările la nivel global au accelerat și schimbările în plan personal. Cei care nu și-au dat demisia în marele val de demisionari din 2020, s-au întors la birou cu alte nevoi, mai mult timp liber, mai multă conectare cu familia și prietenii. Însă pentru freelanceri, pandemia a însemnat și dizolvarea grupurilor sau comunităților din care făceau parte, mulți dintre el alegând să plece din țară sau să se întoarcă în orașul natal.

NO.MAD Talks, prima comunitate de freelanceri din București, își propune să aducă din nou freelancerii împreună, de data asta în orașul lor natal. Nu credem că în 2023 mai este nevoie să locuiești în oraș mari ca să-ți construiești un business de succes sau să faci parte dintr-o comunitate, credem că este mai sustenabil să-ți găsești sau să-ți creezi comunitatea acolo unde locuiești.

Cele două mari nevoi ale oamenilor sunt conexiunea și validarea. Fără conexiuni asemenea nouă și sprijin, creșterea atât la nivel personal, cât și de business  poate fi extrem de lentă. Ne-am propus să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a freelancerilor din întreaga României, aducându-i împreună oriunde s-ar afla. În acest sens, recrutăm ambasadori de brand freelanceri care împărtășesc aceeași viziune cu noi și își doresc să devină lideri de comunitate în orașul lor. 

În 2020 am creat programul NO.MAD Kind Market, platforma de barter între freelanceri și antreprenori pentru a susține mediul antreprenorial să funcționeze chiar și în situații de criză. Acum în 2023 am identificat nevoia acută de conectare a freelancerilor și suport oferit de apartenență la o comunitate, așa că am decis să lansăm campania națională de atragere a ambasadorilor. Încercăm și prin ideile pe care le avem să contribuim la o Românie mai bună.”, a declarat Iunieta Sandu, fondatoarea NO.MAD Talks.

 

Cine poate să devină ambasador de brand NO.MAD?

Orice freelancer, antreprenor care își dorește să clădească o comunitate de oameni cu interese și valori comune, care se simte motivat să aducă oameni împreună și să crească alături de ei, indiferent de orașul în care se află. Ambasadorii NO.MAD vor beneficia de sprijin, informații și contacte care îi va ajuta să dezvolte într-un ritm accelerat.

 

Unde se pot trimite aplicațiile și până când?

Toți cei interesați pot trimite aplicațiile lor printr-un formular, până la 1 iunie 2023. După data de 1 iunie fiecare aplicant va fi invitat într-un scurt interviu cu Iunieta Sandu, pentru detalii suplimentare. Ambasadorii finaliști vor trece mai departe printr-un training de comunicare și construirea comunităților, urmând apoi ca fiecare persoană în parte să-și stabilească calendarul de evenimente în orașul lui.

Să faci parte dintr-o comunitate care te susține nelimitat, poate să devină pentru orice freelancer plasa de siguranță pe care o caută cu atât de multă dorință. Comunitatea NO.MAD Talks aduce freelancerii împreună și îi susține din 2018, iar după cum afirmă și membrii, acest sprijin a făcut o mare diferență în viața lor.

“Când v-am văzut inițiativele am zis, asta este șansa mea să intru într-o comunitate de freelanceri și antreprenori cu care pot colabora pe termen lung. Și a funcționat. Fără sprijinul vostru nu aș fi avut curajul să fac trecerea către freelancing pe termen lung.”, a declarat Adi Coscai, membru din comunitate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related