HEALTHY or HOT? Why not both? O campanie SanoPass FIT by MedLife, powered by Dare Digital

HEALTHY or HOT? Why not both? O campanie SanoPass FIT by MedLife, powered by Dare Digital

Dare Digital dă startul colaborării cu SanoPass FIT by MedLife, liderul pieței de MedTech din România care integrează servicii medicale, de wellness, prevenție dar și fitness, și lansează campania HEALTHY or HOT? Why not both?.

Campania pornește de la un insight puternic ancorat în categorie, la nivel de cultură națională și în obiceiul de consum conturat în perioada post pandemică: atunci când îți schimbi stilul de viață, ai întotdeauna un obiectiv - să arăți mai bine sau să te simți mai bine. Este dilema care nu de puține ori segmentează utilizatorii în două tabere: cei care cred că efectele sportului și dietei trebuie să se vadă și cei care cred că trebuie să se simtă.

SanoPass FIT by MedLife își propune să dezbată această dilemă și s-o rezolve. Campania a fost lansată la începutul lunii mai și are ca prim pas o activare digitală desfășurată pe parcursul a trei luni, implementată pe landing page-ul hotandhealthy.sanopass.ro.

Pe această platformă, utilizatorii își pot alege echipa și ulterior pot descărca ghidurile digitale create de experții companiei. Primii 100 câștigă un set de echipamente personalizate HEALTHY or HOT. În plus, toți participanții intră automat în tragerea la sorți de la finalul fiecărei luni, pentru unul dintre cele 3 abonamente FITNESS gratuite.

Noile pachete complete de lifestyle lansate recent de SanoPass FIT by MedLife oferă servicii integrate de nutriție, telemedicină, stomatologie și analize specializate, ca să te simți mereu în formă. Acestea sunt comunicate alături de ambasadorii campaniei: Diana Gutiu, medic rezident Dent Estet, Gheorghe Gică, medic primar Obstetrică-Ginecologie MedLife, Lăcrămioara Gabriela Petrescu, medic primar Cardiologie MedLife, și campionul național multiplu în culturism și nutriționistul Andrei Ivan.

„La SanoPass FIT by MedLife, credem că sănătatea este esențială pentru o viață fericită și împlinită. Prin intermediul campaniei HEALTHY or HOT, ne dorim să deschidem o discuție prietenoasă și plină de inspirație despre importanța adoptării unui stil de viață sănătos și activ. Este esențial să înțelegem că sănătatea nu se referă doar la absența bolii, ci și la starea generală de echilibru, energie și fericire.

Suntem mândri să lansăm această inițiativă și abia așteptăm să vedem ce impact va avea în comunitatea noastră. Împreună putem inspira și încuraja la un stil de viață sănătos și activ pentru toți!

A fost o adevărată plăcere să colaborăm cu agenția Dare Digital la această campanie. Ei au venit cu idei geniale și inovatoare care au contribuit la crearea unui concept unic pentru această inițiativă. Sunt încântată de colaborarea noastră și sunt sigură că vom continua să lucrăm împreună pentru a crea campanii creative și de succes în viitor,” spune Ioana Dan, Marketing Team Leader SanoPass by MedLife.

„Suntem mândri de un start fructuos și insightful cu SanoPass FIT by MedLife, mai ales într-un context foarte relevant, cu focus pe generarea unei conversații cu impact real în societate. Această primă etapă a comunicării HEALTHY or HOT face parte dintr-un obiectiv profund ancorat în societate și are scopul de a genera atât WOM, cât și insight-uri puternice, acționabile în următoarea fază a campaniei.

Credem mult în mesajul puternic al acestei comunicări, mai ales pentru că are un potențial mare de schimbare a paradigmei cu privire la serviciile integrate disponibile în categorie în acest moment,” spune Ruxandra Florescu, Chief Growth Officer & AV Producer Dare Digital.

“Trăim într-o societate în care ideea de a face sport e privită fie doar ca un aport pentru improvement al sănătății, fie doar ca o motivație pentru a arăta bine. Rareori sunt privite ca un mix optim pentru prevenție și pentru o stare de bine. 

Așa că… why not both? Ne bucură extrem de tare parteneriatul frumos început cu SanoPass FIT by MedLife, pentru că împreună putem da un nou sens acestui concept care ne-a segmentat în două tabere - sănătate vs. aspect fizic. Vom explora împreună această conversație și ne dorim să arătăm că se poate să fii atât healthy cât și hot, pentru a trăi armonios cu tine. 

Suntem tare încrezători că această inițiativă va declanșa dezbateri interesante și va duce către pași mici, dar importanți spre schimbarea acestei paradigme,“ spune Mihaela Anton, Digital Account Manager Dare Digital. 

 

Credits:

Echipa SanoPass FIT By MedLife
Managing Partner: Andrei Vasile
Marketing Team Leader: Ioana Dan
Marketing Specialist: Ștefania Mocanu
Network Fitness Manager: Alexandru Dinu
Chief Operating Officer: Daniel Lazăr

Echipa Dare Digital
Growth Chief Officer: Ruxandra Florescu
Digital Account Manager: Mihaela Anton
Creative Directors: Dragoș Raicu & Andreea Marcu
Head of Research, Social Media & Communication: Alexandra Andrei
Art Director: Cătălina Ungureanu
Social Media Manager: Alina Șincu
Performance specialist: Florin Iacob
Head of DEV & Technology: Sorin Porumboiu
New Technology Lead: Alexandru Popa

Foto
Greenmind, Studio de producție

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related