Rafael – Frumusețea privirii, un eveniment cu Marius Constantinescu, lector la Fundația Calea Victoriei, la Win Gallery

Rafael – Frumusețea privirii, un eveniment cu Marius Constantinescu, lector la Fundația Calea Victoriei, la Win Gallery

Fundația Calea Victoriei te invită marți, 20 iunie, de la ora 19:00 la un eveniment susținut de celebrul realizator de emisiuni de televiziune, Marius Constantinescu – „Rafael - Frumusețea privirii”.

Evenimentul va avea loc în superba galerie de artă inaugurată recent în București, WIN Gallery, de pe Strada Ermil Pangratti, la numărul 2A.

Sunt peste 500 de ani de când Raffaello Sanzio, Rafael, este legendă. Apariţia lui a fost la fel de deconcertantă la începutul secolului al XVI-lea cum ar fi şi astăzi, iar istoriografia recentă şi publicul larg îl recuperează acum în toată profunzimea intelectuală a operei lui. Una de o spontaneitate, de o graţie, dar şi de o cultură fără egal.

Este o ocazie minunată să te întâlnești cu lectorul nostru Marius Constantinescu și să-i asculți poveștile despre autorul  Madonei Sixtine, al stanzelor Vaticane, al portretului lui Baldassar Castiglione şi al celebrissimei Fornarina.

La finalul evenimentului vom face un tur al Win Gallery, vom savura vinuri și gustări delicioase și ne vom relaxa în frumoasa grădină.

Situată într-unul dintre cele mai pitoreşti cartiere din Bucureşti, WINGallery este un spațiu dedicat culturii şi promovării artei, care pune în valoare o clădire istorică, amplasată pe Strada Ermil Pangratti, la numărul 2A. Clădirea cu o arhitectură impresionantă, construită în anii 1940 şi clasată ca monument istoric, este un hub cultural pentru pasionaţii de artă, un loc în care gustul pentru frumos este la el acasă.

Evenimentul „Rafael - Frumusețea privirii” este realizat de Fundația Calea Victoriei în parteneriat cu WIN Gallery, iar costul evenimentului este de 150 de lei, care include o gustare, un vin bun și turul galeriei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related