Oxygen oferă echipei sale oportunitatea de a lucra, pe durata verii, de la casa #OxyNest de la mare

Oxygen oferă echipei sale oportunitatea de a lucra, pe durata verii, de la casa #OxyNest de la mare

Oxygen, agenție independentă de comunicare aflată în topul celor mai mari agenții de pe piață, oferă membrilor echipei sale oportunitatea de a lucra, pe durata verii, de la casa #OxyNest de pe litoralul românesc.

Cu acces rapid la plajă și dotat cu o terasă cu vedere direct spre mare și facilități complete pentru munca remote, spațiul #OxyNest din Mamaia Nord găzduiește membrii echipei Oxygen în perioada iunie − septembrie.

Suntem în cel de-al doilea an în care Oxygen derulează proiectul #OxyNest, care a luat naștere ca modalitate alternativă de lucru pentru angajați, în procesul de tranziție de la work from home la modul hibrid. Dat fiind că prima ediție – #OxyNest la munte – a fost foarte bine primită de către colegi, am decis ca și în această vară să oferim echipei oportunitatea de a se bucura de un mediu de lucru neconvențional, casa Oxygen de la mare, care să inspire și să îmbunătățească starea de bine”, declară Adina Trandaf, Managing Director Oxygen.

Apartamentul estival #OxyNest, complet mobilat si spațios, oferă toate condițiile pentru ca angajații să se simtă confortabil, în siguranță și să se bucure de o experiență deosebită. Terasa cu vedere la mare, piscina exterioară din cadrul complexului, Wi-Fi, locurile de parcare cu supraveghere video în permanență, sunt doar câteva dintre avantajele spațiului #OxyNest de la mare.

Proiectul a fost inițiat în 2022, când agenția a oferit echipei sale din București și Cluj-Napoca, oportunitatea de a lucra, pe durata verii, de la casa #OxyNest de la munte, cu vedere asupra munților Bucegi. #OxyNest face parte din strategia agenției de employer branding de a oferi varietate și echilibru angajaților.

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare prezentă de 15 ani pe piață, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Vodafone, Enel, Arctic, Farmec, Băneasa Shopping City, Sephora, Olympus, Betano, Moncler, Garanti BBVA, VEKA România, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Patria Bank, Antenna Group, UNIQA și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related