Oxygen semnează campania Xclusive „Dress up as exclusive as your next experience” pentru Băneasa Shopping City

Oxygen semnează campania Xclusive „Dress up as exclusive as your next experience” pentru Băneasa Shopping City

Oxygen, agenție integrată de comunicare, semnează campania Xclusive „Dress up as exclusive as your next experience” pentru Băneasa Shopping City.

Povestea noii colecții Xclusive din Băneasa Shopping City imaginează un cadru cu o eleganță intrinsecă, trăită de personaje cu o mare naturalețe. Momentul surprins este unul obișnuit, o ieșire în natură alături de prieteni, filtrată prin calitate și eleganță, marca Băneasa Shopping City.

“Eleganța este întotdeauna effortless și asta ne-am dorit să surprindem în noua campanie Xclusive by Băneasa Shopping City. Am portretizat personaje fermecătoare cu care publicul nostru țintă să rezoneze și am descris scene în care targetul nostru se regăsește firesc, plasate într-un decor neașteptat și un contrast chic cu ținutele high-end fashion și stilul inconfundabil Băneasa Shopping City”, spune Agatha Müler, Group Creative Director Oxygen.

Deși piesele vestimentare nu creează povești, acestea pot fi însă parte dintr-o experiență premium a oricui alege să își petreacă timpul liber la un picnic cu o abordare stilată. Conceptul Dress up as exclusive as your next experience cuprinde mesajul de a prețui întotdeauna momentele speciale petrecute alături de persoanele iubite, în locuri memorabile și purtând piese vestimentare premium.

Hainele, oricât ar fi de high-end, nu sunt făcute să fie ținute într-un dulap. Nu sunt făcute nici să fie purtate și atât. Sunt făcute ca oamenii să trăiască în ele și tocmai de aceea am decis să dăm la schimb catwalkul pe o experiență outdoor premium”, povestește Andrei Mihăilescu, Group Creative Director.

Campania s-a declinat în outdooruri, cinema și social media.

 

Credits:

Echipa Oxygen
Cosmin Baba – Creative Director
Agatha Müler – Group Creative Director
Andrei Mihăilescu – Group Creative Director
Alina Mocanu – Senior Account Manager
Teodora Țeican – Senior Social Media Manager
Ioana Pătulea – Social Media Executive
Daniela Apostol – Traffic Manager

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare prezentă de 15 ani pe piață, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Vodafone, Enel, Arctic, Farmec, Băneasa Shopping City, Sephora, Olympus, Betano, Moncler, Garanti BBVA, VEKA România, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Patria Bank, Antenna Group, UNIQA și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related