Bilete FOR THE MASSES în număr limitat pentru fanii Depeche Mode de la București

Bilete FOR THE MASSES în număr limitat pentru fanii Depeche Mode de la București

Dave Gahan și Martin Gore au decis să le facă o bucurie fanilor din România și să le ofere un număr limitat de bilete ‘’FOR THE MASSES’’ la un preț special, pentru a-i răsplăti pentru sprijinul lor neîncetat și devotamentul aratat de-a lungul anilor! Biletele FOR THE MASSES se gasesc la pretul  unic de 99 de lei, in numar limitat, pe depechemode.emagic.ro, in retelele iaBilet si Entertix.

Trupa britanică Depeche Mode a fost contactată câțiva fani din România care le-au mărturisit că nu-și pot permite achiziționarea biletelor pentru concertul de pe 26 iulie, de la Arena Națională. Liderii trupei Depeche Mode, Dave Gahan și Martin Gore, au decis să îi ofere publicului din România ocazia să-i vadă live, punând la dispoziție un număr limitat de bilete la un preț special. Biletele FOR THE MASSES sunt modalitatea prin care trupa dorește să-și răsplătească fanii pentru devotamentul și admirația pe care aceștia le-o poartă încă de la început. 

Primul concert Depeche Mode în România a facut parte din turneul mondial ‘’Touring The Angel’’ și a avut loc pe 23 iunie 2006, pe Stadionul Lia Manoliu (actualmente Arena Națională). Românii s-au bucurat și de alte două concerte Depeche Mode acasa: în mai 2013, pe Arena Națională, iar cel mai recent în 2017, pe la Cluj Arena.

După 7 ani, Depeche Mode revine la București. Concertul face parte din turneul Mondial Memento Mori și va avea loc la Arena Națională, pe 26 iulie, în cadrul unul eveniment organizat de Emagic. Memento Mori este cel de-al 15-lea album de studio al trupei Depeche Mode si continuarea albumului Spirit din 2017, intens aclamat de critici, care a ajuns pe locul 1 în 11 teritorii si in top 5 in alte peste 20 de tari. Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode si primul după mai bine de cinci ani. 

Evenimentul a fost primit cu entuziasm de fanii Depeche Mode din Romania, iar biletele de la gazon, din inelul 1 si inelul 2 ale arenei sunt deja epuizate.

Biletele FOR THE MASSES, dar și ultimele bilete din Categoria 6, pentru concertul Depeche Mode + Hælos de la Arena Națională din București pot fi achizitionate de la depechemode.emagic.robilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, precum și din rețelele iabilet.ro și Entertix.ro.

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), înainte de participarea la eveniment.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related