Programul Digi FM se aude și în 2023 LIVE de la Untold

Programul Digi FM se aude și în 2023 LIVE de la Untold

#vrajitidemuzica

Digi FM este și în acest an parte din magia festivalului Untold! Ascultătorii se pot bucura de experiența festivalului chiar din confortul caselor lor sau de oriunde se vor afla. Echipa Digi FM pregătește patru zile de programe speciale, iar matinalii, DJ-ii și toată echipa vor fi "Vrăjiți de muzică" alături de public, trăind împreună momente memorabile la Untold.

Digi FM aduce în festival echipa sa energică formată din 2 Matinali și Jumătate, Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru, alături de Vlad Craioveanu, Ramon Cotizo, Dan T, Lucian Mîndruță, ALMUD și Nono Semen. Toți, pasionați și entuziasmați, vor lua pulsul festivalului și vor aduce bună dispoziție în difuzoarele ascultătorilor vrăjiți de muzică.

În fiecare seară, de la 18.00 la 21.00, Dan T le dă întâlnire ascultătorilor din festival sau celor de acasă, într-o transmisiune LIVE pe social media din fața studioului Digi FM. Iar deschiderea pe scena principală o va face DJ ALMUD, care va susține un show unic și captivant, duminică, 6 august, după ora 18.00.

În plus, serile de joi și vineri vor fi animate de vraja muzicii din setul lui Dan T (Dan Teodorescu), care va urca pe scena RETRO UNTOLD, alături de MC-ul Zhedo, pentru a oferi publicului o petrecere memorabilă, dedicată generației noastre, plină de energie și bună dispoziție.

Ascultătorii sunt invitați să trăiască împreună cu Digi FM bucuria festivalului Untold, fie că ascultă cu radioul deschis sau sunt prezenți în inima acțiunii, pentru a fi învăluiți și VRĂJIȚI DE MUZICĂ la Untold!

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri cu „oameni de colecție” și cea mai bună muzică. Alături de ProFM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Chill FM, cele patru posturi fac parte din grupul DIGI | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related