ADVICE Students prezinta AdRevolution

In perioada 26 februarie - 2 martie ADVICE Students organizeaza in Aula Magna din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti cea de-a doua editie a conferintelor pe teme de advertising, marketing si PR - AdRevolution.

Vor avea loc 2 conferinte pe zi, stil panel pe teme extrem de variate din domeniile mentionate mai sus: etapele crearii unei campanii, personal branding, noi trenduri in advertising (new media), relatia media-advertising, campanii de succes etc.
Acesta este al patrulea proiect major al organizatiei in domeniul publicitatii si are ca scop crearea unei noi generatii de profesionisti in acest domeniu, prin facilitarea accesului la training-uri si conferinte sustinute de cele mai cunoscute nume din industrie. AdRevolution urmareste stabilirea contactului cu resursele, oportunitatile si actorii de pe piata romaneasca, precum si dezlegarea secretului unor campanii, companii si produse de succes.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related