Pofte de festival: micii și salata de vinete, în topul preparatelor preferate la festivaluri

Pofte de festival: micii și salata de vinete, în topul preparatelor preferate la festivaluri

Vara aceasta, Tazz a lansat un nou concept de scenă în cadrul festivalurilor de muzică printr-un line-up reinterpretat care a adus muzica, mâncarea bună și artiștii autohtoni într-un singur loc, la Tazz FoodStage-Scena poftelor tale. Acest nou concept a oferit festivalierilor peste 20 de momente artistice și sesiuni de live cooking susținute de chefi consacrați, influenceri și artiști autohtoni, completate de un meniu fix creat cu cele mai iubite preparate ale locului.

Toate preparatele din meniul fix au avut la bază ingrediente selectate de la producătorii locali, pregătite după rețete care combinau tradiția cu inovația în materie de gusturi. Din oferta culinară, celebrii mici de la Cocoșatu au fost câștigători în topul celor mai apreciate preparate, 24 de mii de mici au fost pregătiți la Tazz FoodStage- Scena poftelor tale!, urmați de cele 5 tone de  cartofi prăjiți, curățați și pregătiți după rețeta bunicii.

Aproape 1,5 tone de vinete au fost coapte chiar la festival pe ofyre și transformate în salată servită cu roșii selectate de la producătorii locali sau ardei copți.  În total au fost culese 500 de kg de roșii proaspete care au accentuat gustul celor 500 de kg de brânză de burduf. În plus, aproape 600 kg de parizer au fost folosite pentru vedeta snack-urilor de festival, sandvișul The Nostalgic cu parizer și muștar, într-o focaccia pufoasă.

„Prin Tazz FoodStage – Scena poftelor tale am vrut să integrăm în atmosfera celor mai mari festivaluri de muzică de la noi momente speciale în care pofta de mâncare bună, cu gust e elementul principal. Am lucrat la un meniu personalizat pentru sezonul de vară cu opțiuni pentru toate gusturile și a fost foarte important pentru noi să punem în valoare ingredientele locale și brandurile iubite de români. Feedback-ul primit de la participanți ne-a demonstrat că mâncarea bună și sesiunile de live-cooking în care oamenii nu doar că îi văd pe artiștii preferați gătind live alături de chefi, ci au și ocazia de a interacționa cu ei, sunt completate perfect de energia de festival. Ne bucurăm că am putut aduce o astfel de experiență care să amplifice distracția și că participanții au ales mâncarea pregătită cu ingrediente de-ale locului, în rețete personalizate de la scena Tazz, în pauza dintre concerte.”, a declarat Cătălina Mănăilă, Events & Special Partnerships Manager Tazz.    

Prin Tazz Food Stage-Scena Poftelor Tale!, Tazz a creat în premieră în festivaluri o scenă de live cooking și live music, oferind festivalierilor o experiență gastronomică inovativă cu un combo format din chefi, influenceri și artiști. O parte din line-up-ul reinterpretat a fost format din: Prajiturela, Hayatteria, Miruna Lica, Pandemideea,  Chef Roxana Blenche, Ionuț Rusu, Shurubel, OLiX, Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Sorin Bontea, Dj Antenna.

Platforma locală de livrare rapidă Tazz are o ofertă foarte diversă, ce cuprinde cele mai bune restaurante din țară, dar și o selecție extinsă de produse pentru cumpărături zilnice, farmacii, florării, articole sportive, cărți, produse de îngrijire personală și înfrumusețare și alte magazine diverse. Tazz pune la dispoziția clienților săi beneficii exclusive ca evenimente zilnice cu Chefi locali, comanda de grup și plata cu cardurile de masă. Tazz este în acest moment cea mai descărcată aplicație din categoria „Food & Drink” în România, serviciile sale fiind disponibile atât prin aplicațiile de mobil Android și iOS, cât și online, în cele 33 de orașe din țară în care activează în acest moment.     

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related