Andreea Balaban & Sorin Bontea – communication figures pentru colecția de primăvară ECCO

Andreea Balaban & Sorin Bontea – communication figures pentru colecția de primăvară ECCO

Ca în fiecare an, ECCO ales să comunice noua colecție din România cu ajutorul a doi influenceri care se regăsesc puternic în ADN-ul brandului, Andreea Balaban și Sorin Bontea.

Cei doi fac parte din familia ECCO de influenceri care au promovat la nivel de România colecția: ELO, Therap, Biom și ST.360.

”Conținutul digital este foarte important pentru mine iar potrivirea cu content creatorii trebuie să fie una cât se poate de naturală, să respecte direcția campaniei și valorile brandului, dar totodată să nu îngrădească creativitatea lor.

Andreea Balaban mă surprinde de fiecare dată prin seriozitatea cu care tratează fiecare proiect, originalitate și creativitate. O colaborare de lungă durată ce întărește statul de Brand Ambassador. Înainte de a colabora cu Sorin Bontea știam deja colecțiile pe care le poartă de la ECCO, știam stilul produselor pe care le preferă și mai mult de atât îmi confirmă faptul că pe lângă clientul magazinelor ECCO era firesc să găsesc momentul potrivit pentru o colaborare frumoasă.

Sunt foarte încântată de tot ce am reușit să realizăm împreună, de suportul pe care l-am avut în acest sezon  și de rezultatele obținute. Mulțumesc! #MovesLikeYou”, Cristiana Mânzat, Marketing Manager, ECCO Footwear Romania.

Dacă pentru Sorin Bontea este prima colaborare cu ECCO, Andreea Balaban este deja de trei ani unul dintre brand ambassadorii ECCO la nivel global.

Relația mea cu ECCO și Pandorra Story Style durează de câțiva ani pentru că este cu adevărat un parteneriat bazat pe încredere. Viziunea comună, fără îngrădirea creativității este ceea ce m-a ținut în familia brandului din 2019 încoace, fiecare dintre noi înțelegând valorile și modul de operare al celuilalt, din ce în ce mai confortabil de la an la an. Nu mai punem la socoteală că fac parte din categoria de femei care nu pot avea niciodată suficiente încălțări, de aici plecând de fapt interesul pentru ceea ce avea să devină unul dintre cele mai dragi și longevive parteneriate din portofoliul meu.”, Andreea Balaban.

Sunt client fidel ECCO Shoes de multă vreme! Dacă aruncați o privire pe conturile mele de socializare, o să le descoperiți adidașii în foarte multe fotografii. Colaborarea noastră a venit așadar în mod cât se poate de firesc. În general îmi place să recomand lucrurile pe care și eu le folosesc și îmi plac!”, Chef Sorin Bontea.

Pandorra Story Style continuă să spună povestea ECCO în România, fiind partenerul acestuia în colaborarea cu cei doi Key Opinion Leaders.

”Ne bucurăm că am putut să fim alături de ECCO și în acest an și suntem privilegiați să le spunem povestea mai departe în România. Potrivirea cu cei doi a venit în mod natural, dacă cu Andreea deja ECCO lucrează de trei ani, fiind un important leader în promovarea valorilor brand-ului în România, colaborarea cu Sorin Bontea a venit aproape la fel de natural, iar rezultatele au fost pe măsură. Suntem încântați că ei fac parte din familia ECCO și cred într-un produs care încearcă să vină an de an cu inovații pentru clienții săi”, Mădălin Munteanu, communication Manager Pandorra Story Style.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pandorra Story

La Pandorra, spunem povesti care in final devin evenimente, campanii, training-uri sau team building-uri. Intrucat credem ca o idee creativa, puternica si cuvintele potrivite pot transforma un produs, o echipa, o... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related