Daphna Levy & Orchestra la Buzău International Arts Festival

Daphna Levy & Orchestra la Buzău International Arts Festival

Ce voce minunată are Daphna Levy, cântăreața israeliană care ne-a cucerit cu stilul ei unic și variat! Dacă ești fan al jazz-ului, sau poate doar un recent descoperitor al acestei muzici, nu poți rata concertul extraordinar al Daphnei Levy, artista care îți va încânta urechile cu vocea ei superbă și interpretarea originală a pieselor celebrei Ella Fitzgerald. Daphna Levy va cânta la Buzău alături de Orchestra sa, formată din muzicieni talentați din Israel și Bulgaria, care vor aduce pe scenă ritmuri și armonii pline de viață și emoție. Concertul va avea loc duminică, 27 august, de la ora 19.00, la Centrul Muzeal I.C. Brătianu - Parc, în cadrul Buzău International Arts Festival.

Fii parte dintr-o experiență muzicală unică și bucură-te de sound-ul inconfundabil al reginei jazz-ului, reinterpretat de o artistă aclamată internațional, care crede că puterea muzicii este să unească oamenii.

Ea se simte la fel de bine cântând jazz, blues, soul sau muzică orientală, pentru că știe să îmbine armonios elementele din cultura israeliană cu cele din muzica universală. Daphna a fost mereu pasionată de muzică, de pe când era mică și învăța să cânte la pian și la chitară. A participat la multe concursuri și festivaluri de muzică, unde a fost premiată și apreciată și a avut onoarea să cânte alături de mari nume ale muzicii, precum Chick Corea, Herbie Hancock si Quincy Jones. A lansat albume superbe, care ne-au încântat urechile, cum ar fi "Daphna Sings", "Oriental Expressions" sau "Soul of Israel".

Daphna este o cântăreață versatilă, care își adaptează stilul în funcție de genul muzical și de publicul ascultător. Este o sursă de inspirație și explorează diverse genuri muzicale, de la jazz la muzică etnică și clasică. A colaborat cu saxofonistul de renume Lew Tabackin pentru ultimul ei album, Late Night Journey, care a fost realizat cu muzicieni de top din SUA, Israel și Europa.

Cu o educație impresionantă și o diplomă de master în filozofia Orientului Îndepărtat, Daphna spune că muzica ei reflectă moștenirea ei spirituală, ca membră a castei Levy, care include preoți și muzicieni. „Pentru mine”, declară ea, „jazz-ul este un mod de viață, o cale de a crea și de a comunica. Este o expresie a sufletului meu.”

„Daphna Levy este o cântăreață extraordinară, care cunoaște bine istoria și stilurile jazz-ului. Are o voce clară și plină de viață, care își asumă riscuri și improvizează cu naturalețe,” a spus Kenny Barron, unul dintre cei mai apreciați pianiști de jazz din lume. Daphna a cântat și cu alți muzicieni de jazz israelieni, cum ar fi Omer Avital, Anat Cohen și Avishai Cohen.

Accesul la concert este liber, în limita locurilor disponibile.

 

Festivalul care aduce arta și cultura la un alt nivel

BIAF se desfășoară anul acesta între 20 august și 17 septembrie și aduce din nou buzoienilor concerte de excepție, zeci de spectacole de teatru și peste o sută de filme, foarte multe în premieră, evenimente pentru copii, evenimente stradale, lansări de carte, întâlniri cu vedete - toate, deschise nu doar buzoienilor, ci și publicului din județelor învecinate.

Evenimentul reunește și edițiile cu numărul opt ale Festivalului Internațional de Film Buzău - BUZZ IFF și Festivalului Internațional de Teatru Independent COMIC 7 B.

Festivalul continuă timp de o lună de zile, cu sute de evenimente dedicate artelor și culturii, pentru toate categoriile de vârstă și interese.

Sponsori: Carrefour, Agrana România, Winmarkt, ElcarGid, TBI Bank, Best Seller Auto, BCR, Eximprod Grup, Camera Notarilor Publici Ploiești, Birou Notarial Vasile Victor și Asociații, Lucsor, LeBig Supermarket
Parteneri: Consiliul Județean Buzău, Teatrul George Ciprian Buzău, Muzeul Județean Buzău, Hotel Pietroasa, Cărturești, MediaTrust
Parteneri media: Euronews, Radio România Actualități, Radio Români cultural, Agerpres, Ziarul Metropolis, Happening, Zile și Nopți, wall-street.ro, Cinemap, filme-carti.ro, IQads, Kudika, CineFan, buzau.net, Opinia, Campus Media, TVSat Media Group, Buzău Media, Gazeta Buzoiană, Reporterbuzoian.ro, Informația Buzăului, Expresul Buzoian.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related