Actorul Armand Assante va participa la cea de-a treia ediție a Buzău International Arts Festival

Actorul Armand Assante va participa la cea de-a treia ediție a Buzău International Arts Festival

Actorul american Armand Assante, cunoscut și aclamat la nivel mondial pentru rolurile sale din filme precum Gotti, The Odyssey sau American Gangster, vine la Buzău, ca invitat de onoare al Buzău International Arts Festival. Publicul BIAF va avea parte de o întâlnire memorabilă cu actorul ce a cucerit inimile a milioane de cinefili: pe data de 10 septembrie, ora 21.00, în spațiul dedicat din Piața Dacia, actorul va fi prezent pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri.  

Armand Assante este cunoscut publicului din România și pentru rolurile sale din filmele California Dreamin’ – Nesfârșit, (2007), regia Cristian Nemescu, precum și Wanderers, în regia lui Dragoș Buliga (2017).

Actorul american de origine italiană s-a născut în 1949, la New York. A debutat în televiziune în anii '70 și a jucat în numeroase seriale și filme de televiziune, precum How the West Was Won, Kojak sau The Doctors. A câștigat un premiu Emmy pentru rolul său din Gotti, în care l-a interpretat pe celebrul mafiot John Gotti, și a fost nominalizat la încă trei premii Emmy. A fost nominalizat și la două premii Globul de Aur pentru rolurile sale din The Odyssey și The Hunley. A jucat în peste 100 de filme de cinema, printre care se numără Instinct Fatal, Judge Dredd, The Match, Striptease, Private Benjamin, Napoleon și Josephine sau Hoffa. Este cunoscut pentru versatilitatea sa actoricească și pentru capacitatea sa de a vorbi cu diferite accente și în diferite limbi străine.

Buzău International Arts Festival revine și anul acesta cu o ediție plină de surprize și atracții pentru iubitorii de cultură. Între 20 august și 17 septembrie, buzoienii vor putea asista la concerte de muzică jazz, rock, groovy sau acustică, spectacole de teatru independent, cu actori celebri sau tineri debutanți, proiecții de filme premiate sau premiere inedite, expoziții, lansări de carte, ateliere pentru copii și multe altele.

BIAF include și edițiile cu numărul opt ale Festivalului Internațional de Film Buzău – BUZZ IFF și Festivalului Internațional de Teatru Independent COMIC 7 B, precum și numeroase evenimente care vor consolida poziția deja puternică a Buzăului pe harta festivalurilor internaționale și vor oferi publicului o lună întreagă de întâlniri unice cu vedete din România și de talie internațională, în numeroase evenimente, multe dintre ele în premieră: film, teatru, concerte, expoziții, spectacole stradale, lansări de carte, evenimente pentru copii, întâlniri cu oameni de cultură, conferințe și workshop-uri.

Buzău International Arts Festival este o oportunitate unică pentru publicul din buzău și din întreaga țară de a descoperi și a se bucura de arta în toate formele ei, într-un cadru prietenos și accesibil.

Festivalul începe sâmbătă, 20 august, cu o mulțime de evenimente stradale, ce vor acapara Bulevardul Nicolae Bălcescu și Parcul Crâng, începând cu orele 17:00. Cei mici și cei mari se vor putea bucura de spectacole de stradă, evenimente pentru copii, parada toboșarilor Superchill, jongleuri, trubaduri, acrobații cu foc, personaje în costume, parada motocicliștilor de la B-Zones, pictură pe față și codițe colorate. Atmosfera va deveni incendiară în seara de 20 August, ora 21.00 când trupa White Mahala va urca pe scena din Parcul Crâng și va încânta publicul cu muzica sa antrenantă.

Buzău International Arts Festival este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional Al. Marghiloman și este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii. 

Sponsori: Carrefour, Agrana România, Winmarkt, ElcarGid, TBI Bank, Best Seller Auto, BCR, Eximprod Grup, Camera Notarilor Publici Ploiești, Birou Notarial Vasile Victor și Asociații, Lucsor, LeBig Supermarket

Parteneri: Consiliul Județean Buzău, Teatrul George Ciprian Buzău, Muzeul Județean Buzău, Hotel Pietroasa, Cărturești, MediaTrust

Parteneri media: Euronews, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Agerpres, Ziarul Metropolis, Happening, Zile și Nopți, wall-street.ro, Cinemap, filme-carti.ro, IQads, Kudika, CineFan, buzau.net, Opinia, Campus Media, TVSat Media Group, Buzău Media, Gazeta Buzoiană, Reporterbuzoian.ro, Informația Buzăului, Expresul Buzoian.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related