#letsgetvisual. Kiliii Yuyan: O mare parte din fotografiile expuse în social media sunt ca un drog cu administrare lentă

#letsgetvisual. Kiliii Yuyan: O mare parte din fotografiile expuse în social media sunt ca un drog cu administrare lentă

Toată lumea face poze acum. Le vedem oriunde am întoarce privirea în Social Media și, treptat, devenim imuni la emoția pe care o pot oferi. O mare parte din imaginile de pe platformele de socializare ne arată lumea așa cum o știm deja, așa cum vrem să o vedem. Dar rolul fotografilor, crede Kiliii Yuyan, este de a arăta oamenilor ceva ce nu au mai văzut până atunci. De a-i provoca să înțeleagă lucrurile altfel. Iar asta se face prin emoție. 

Kiliii Yuyan arată prin fotografiile sale perspective culturale diferite și merge, pentru asta, până la marginile lumii. A supraviețuit întâlnirii cu un urs polar, a înotat cu vidrele de mare, a trăit alături de oameni în cele mai ascunse locuri ale planetei, iar imaginile lui au apărut în paginile unor publicații ca National Geographic & Time. Kiliii a venit în România la Bucharest Photofest, care se desfășoară până pe 15 octombrie. Ajuns la cea de-a opta ediție, festivalul va găzdui peste 50 de evenimente sub tema IDENTITATE, într-o călătorie vizuală parcursă de artiști din Grecia, Germania, Islanda, Spania, Marea Britania, SUA, Danemarca sau Olanda.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related