Betano susține ecranizarea poveștii impresionante de viață a rugbistului George Baltă, în filmul „Mai Departe”

Betano susține ecranizarea poveștii impresionante de viață a rugbistului George Baltă, în filmul „Mai Departe”

Filmul este diponibil în cinematografele din toată țara începând din 27 octombrie.

BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, susține filmul „Mai Departe”, creat și produs de Tedy Necula, care spune povestea uimitoare a vieții jucătorului de rugby George Baltă. Filmul intră în cinematografe pe 27 octombrie și prezintă călătoria incredibilă a jucătorului, care, după un accident petrecut în timpul unui antrenament, și-a reconstruit viața și a devenit un model viu al generației noastre.

În acest film, prezența lui George Baltă în rolul principal adaugă o notă de autenticitate și putere emoțională, deoarece interpretează propriul său personaj. Prin această interpretare, pelicula devine o mărturie captivantă a capacității spiritului uman de a depăși obstacolele și de a triumfa în fața dificultăților, oferind o inspirație universală pentru toți cei care o urmăresc.

„Sportul este unul dintre cei mai importanți piloni în inițiativele noastre atât globale, cât și locale. Găsim aici inspirație în felul în care sportul agregă comunități și face fani și suporteri să trăiască momentele împreună. Ne bucurăm să fim alături de echipa acestui proiect cinematografic pentru a documenta o altă dimensiune a sportului, în care își pot găsi inspirația privitori din toate ariile, și a o aduce în fața publicului larg”, a declarat Roxana Dinescu, Senior Marketing Manager Betano România.

Călătoria excepțională a lui George Baltă, începând de la stadiul critic în care medicii i-au mai dat doar trei ore de viață, și ajungând apoi la descoperirea resurselor interioare pentru a-și construi un nou început și pentru a deveni un maratonist de succes, transformă filmul într-o experiență plină de intensitate emoțională, cu urcușuri și coborâșuri, deschizând astfel noi orizonturi pentru oricine să se regăsească și să se conecteze la propria lor luptă în viață.

„Este un film despre un erou al vieții zilelor noastre. Un erou în viață care trăiește cu bucurie fiecare moment. Nu mă interesa acest film dacă nu juca chiar George Baltă în el. L-am cunoscut pe George într-un speech acum mulți ani. M-a atras felul cum exprimă, felul cum interacționează cu provocările vieții. Nu este un film despre el, este un film despre atitudinea pe care o avem fiecare dintre noi atunci când viața cotește brusc la dreapta sau la stânga. Cum merge mai departe? Asta-i întrebarea. Iubesc poveștile care inspră, care te ajută să găsești ceea ce te bucură în tine și în cei din jurul tău, când vezi astfel de povești, Tedy Necula, regizor.

Susținerea filmului „Mai Departe” completează seria inițiativelor Betano dedicate sportului și sportivilor români și contribuie la dezvoltarea proiectelor artistice locale către publicul larg.

Kaizen Gaming este una dintre cele mai dinamice companii de GameTech la nivel global. Cu accent pe Oameni și Tehnologie, compania are obiectivul de a perfecționa constant produsele și serviciile proprii pentru a livra cea mai bună și de încredere experiență de gaming consumatorilor din întreaga lume.

Kaizen Group operează Stoiximan în Grecia și Cipru și a lansat Betano în alte 14 țări. În total, angajează peste 2.000 de specialiști de pe patru continente. Din devotament pentru consumatori, compania integrează tehnologia și datele pentru a împinge limitele entertainmentului în lumea gamingului online.

Betano este un operator de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online. Betano este prezent pe piața din România din 2016 și este un susținător constant al performanței sportive și al atleților de elită:

  • Federația Română de Fotbal pentru Cupa României Betano, Universitatea Craiova și FCSB, din domeniul fotbalului;
  • Asociația Sportivă Ice Swimming & Open Water/ Înot în ape înghețate & ape deschise;
  • Federația Română de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related