Surprize dulci și pline de energie de la ETi DARE pentru participanții la Salonul Auto București

Surprize dulci și pline de energie de la ETi DARE pentru participanții la Salonul Auto București

Vizitatorii ediției aniversare a Salonului Auto București au avut ocazia să se bucure, pe lângă noutățile din domeniul auto, și de o surpriză dulce oferită în cadrul standului ETi DARE, special amenajat în zona expozițională de la Romexpo.

Pe durata celor șase zile de eveniment, vizitatorii SAB au putut degusta din gama extinsă de produse marca DARE, de la noii biscuiți cu cereale integrale cu topping de ciocolată neagră / cu lapte sau sandviș cu cremă cu lapte sau cacao până la mult îndrăgitele batoane DARE cu ciocolată neagră și napolitană sau noutăți precum DARE Biscuiți cu Ciocolată cu Lapte și Cocos 44,5G.

Cu elemente din identitatea brandului și o signalistică aparte, zona ETi DARE din cadrul SAB a fost special amenajată pentru a purta expozanții și vizitatorii într-un ”Wonderland al Aromelor”.

”Suntem încântați că am fost anul acesta parte din povestea SAB, mai ales că a fost vorba și de un moment aniversar. Avem valori comune și principii care ne leagă. Prețuim calitatea și spiritul de aventură și știm că, ori de câte ori e nevoie de un plus de energie în timpul zilelor la volan și nu numai, produsele DARE sunt un aliat de nădejde.”,  Daniel Nuțu, Trade Marketing Manager, ETi România.

Prezent pe piața românească din 2018, ETi DARE a primit din partea consumatorilor români o distincție specială pentru inovație pentru batonul cu ciocolată neagră și napolitană DARE, fiind votat 2 ani consecutiv, în 2019 și 2020. În 2021, ETi DARE a câștigat la Premiile Piața titlul de cel mai puternic brand în categoria Dulciuri, premiu oferit în urma voturilor acordate de către retaileri.

În prezent, sub umbrela ETi DARE, pe piața românească este comercializată o gamă variată de dulciuri: napolitate (glazurate și neglazurate), tablete de ciocolată, batoane de ciocolată, prăjituri cu ciocolată și biscuiți cu cereale integrale.

Gama de biscuiți DARE cu cereale integrale, răspunde interesului în creștere din partea consumatorilor români pentru o alimentație echilibrată și gustări sănătoase, cu aport sporit de fibre și cereale integrale. De altfel, pentru susținerea cultivării de cereale și parte din strategia de sustenabilitate a companiei, cu mai mulți ani în urmă, grupul ETi a inițiat un amplu parteneriat cu World Wide Fund for Nature (WWF) Turcia pentru dezvoltarea agriculturii sustenabile, îndeosebi în ceea ce privește cultivarea grâului, care reprezintă o materie primă de bază în producția de biscuiți.

Produsele ETi Dare se adresează consumatorilor care apreciază ingredientele speciale și de calitate, ori de câte ori ei doresc să se bucure de gustul intens al ciocolatei sau al celorlalte ingrediente cu gust fin și special, în momentele de relaxare și răsfăț absolut.

SAB – Salonul Auto București & Accesorii, ajuns la ediția cu numărul 20, a avut loc în perioada 10 -15 octombrie 2023, la Romexpo.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related