pastel este agenția de brand Trust Expert, companie 100% românească, lider în domeniul HVAC

pastel este agenția de brand Trust Expert, companie 100% românească, lider în domeniul HVAC

Într-un an strategic, în care și-a propus să își consolideze prezența și reputația pe piața românească, Trust Expert, lider în domeniul HVAC, a ales pastel ca agenție de brand. Astfel, agenția de comunicare integrată este responsabilă de strategia de brand și comunicare Trust Expert, prin servicii de creație, BTL, PR și social media. 

“Ne bucurăm că am descoperit Trust Expert, un business de referință, un exemplu de bune practici, care a crescut organic în decursul celor 30 de ani de existență. Strategia pe care am creat-o și pe care o implementăm împreună are rolul de a evidenția viziunea sănătoasă a afacerii, principiile și baza extrem de solidă pe care acest brand a fost construit. Suntem mândri să colaborăm cu o afacere antreprenorială care a demonstrat de atâtea ori că este un partener de încredere pentru companiile internaționale ale căror produse le distribuie exclusiv, precum și pentru clienții locali.” a declarat Dana Nae Popa, Owner & Managing Director la pastel.

Parteneriatul dintre cele două entități vine într-un moment aniversar pentru Trust Expert - 30 de ani de la înființarea companiei din Piatra Neamț, care a devenit, în acest timp, un centru de excelență în evaluarea, planificarea și instalarea sistemelor HVAC. Cu 35 de angajați activi, peste 3000 de produse în portofoliu și o cifră de afaceri de peste 75 milioane lei, doar în 2022, compania a semnat peste 400.000 de proiecte atât rezidențiale, cât și industriale.

 

pastel semnează campania aniversară „Ce-mi doresc la 30 de ani?”

Pentru a marca cei 30 de ani de activitate nu doar din perspectiva reperelor de business, ci și prin crearea unei conexiuni mai profunde cu clienții și partenerii companiei, pastel și Trust Expert au lansat campania aniversară „Ce îmi doresc la 30 de ani?”. Conceptul campaniei aniversare valorifică conexiunea dintre Trust Expert și publicul său: o familie sănătoasă, o afacere prosperă sau timp liber petrecut în confort și siguranță cu prietenii. 

„Când mă gândesc la cei 30 de ani pe care i-am parcurs, mă gândesc nu doar la realizările companiei, ci și la lucrurile care au făcut această călătorie să fie valoroasă. << Ce îmi doresc la 30 de ani? >> este mai mult decât o campanie pentru noi, este o reflecție profundă asupra valorilor și aspirațiilor noastre. pastel a reușit să surprindă nu doar ADN-ul nostru antreprenorial, ci întreaga viziune cu care intrăm în casele oamenilor. Suntem mândri de acest parteneriat și extrem de încrezători că această primă campanie a dat tonul unei colaborări care va aduce inovație și inspirație în tot ceea ce facem.”, declară Gabriel Anicăi, fondator & CEO Trust Expert.

Campania este în curs de derulare în mediul online și offline, prin campanii digital, evenimente de profil sau materiale de comunicare în presa print.

 

Trust Expert, climatizare sustenabilă și eficientă energetică la cote înalte

De-a lungul celor 30 de ani de activitate, Trust Expert a revoluționat industria sistemelor HVAC, ridicând standardele de calitate și eficiență. Anul acesta, cu urmare a parteneriatului cu pastel, unul dintre proiectele de referință implementate de companie - sistemul de încălzire revoluționar instalat la Cabana Bâlea Lac - a primit vizibilitatea și recunoașterea meritate.

Este vorba de un sistem de încălzire cu pompe de căldură de tip aer-apă în cadrul Cabanei Bâlea Lac, menit să crească eficienţa energetică şi să contribuie la sustenabilitatea şi conservarea mediului.

pastel a organizat un press trip la locație, iar jurnaliștii au putut afla mai multe despre provocările unui astfel de proiect, cum funcționează pompele de căldură, care sunt beneficiile implementării unui sistem de climatizare sustenabil sau care sunt oportunitățile pentru piața din România în domeniul eficienței energetice.

„Când tehnologia avansată întâlnește istoria, povestea devine cu adevărat fascinantă și merită împărtășită într-un cadru autentic. Odată ce am aflat provocările cu care Cabana Bâlea

Lac s-a confruntat încă de la deschidere – temperaturi care coboară sub -5 grade Celsius timp de opt luni pe an, fără acces la gaze naturale și fără opțiuni de încălzire care să fie eficiente și prietenoase cu mediul -, dar și soluția oferită de Trust Expert proprietarilor, am sesizat imediat oportunitatea pe care un astfel de proiect ne-o oferă pentru creșterea notorietății companiei drept inovator al industriei locale.”, a încheiat Ana Doagă, Head of PR pastel.

 

Credits:

Echipa pastel:
Dana Nae Popa: owner & managing director
Răzvan Dumitrescu: senior strategic planner
Laura Iane: director de creație
Cristian Godeanu: senior art director
Cristian Petre: copywriter
Liuba Grecea: DTP
Ana Doagă: head of PR
Nicoleta Apostol: PR & influencer marketing manager
Mihaela Stoica: head of BTL 

Echipa Trust Expert:
Gabriel Anicăi – Manager General
Marius Filip – Director Vânzări
Alexandru Marin – Director Marketing
Elis Sauciuc – Director Logistică
Adrian Maftei – Director Service

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related