Picnic în Familie – ediție specială de Halloween: 25.000 de părinți si copii au petrecut o zi plină de distracție în Parcul Izvor

Picnic în Familie – ediție specială de Halloween: 25.000 de părinți si copii au petrecut o zi plină de distracție în Parcul Izvor

Sâmbătă, 28 octombrie, Parcul Izvor a devenit locul unde magia Halloween-ului s-a întâlnit cu bucuria în familie. Evenimentul "Picnic în Familie - Ediția de Halloween", organizat de Social Moms, a atras mii de participanți dornici de distracție și aventură în aer liber.

Cei mai mici dintre participanți au fost invitați la ateliere creative și educative, printre care s-au numărat sculptatul și decoratul dovlecilor, astronomie, microscopie, escaladă, programare distractivă și multe altele. Nu au lipsit nici atelierele de arts & crafts, unde cei mici au învățat să creeze singuri slime, au pictat pe figurine din ceramică, au confecționat diferite accesorii sau jucării din lemn. Copiii s-au distrat de minune și au învățat lucruri noi și și-au făcut prieteni, într-un mediu prietenos și sigur.

Atmosfera a fost una plină de energie și veselie, cu concursuri pentru toate vârstele, organizate de Allianz-Țiriac, Urgo, Bella Happy România, Dr. Phyto sau Petit Dragon, noul brand de scutece de la Emag.

Tombolele cu premii surpriză au adăugat doza de suspans și entuziasm ce nu trebuia să lipsească de la un astfel de eveniment.

"Treasure Hunt - Vânătoarea dovlecilor" s-a dovedit a fi unul dintre punctele culminante ale zilei, copiii acceptând provocarea de a căuta dovlecii deghizați de Halloween, bucurându-se la final de premiile garantate de la Tomy.

Pe scena evenimentului, au avut loc spectacole variate, de la sesiuni de gimnastică, dansuri cu trupe de copii, demonstrații sportive și piesa de teatru ”De-a Micul Prinț” a Teatrului ”Ion Creangă”, până la concerte muzicale captivante. Alina Sorescu și "Picii lu' Soreasca" au oferit un final memorabil evenimentului, cu un concert care a adus zâmbete pe fețele tuturor.

Gazda evenimentului a fost si de această dată Dan Cruceru, aka Taticool, influencer, om de televiziune și fondatorul Taticool Shop și Asociația Taticool, care a întreținut atmosfera la scenă pentru show-urile pregătite de artiștii invitați de organizatori.

Pe parcursul zilei, nu a lipsit nici parada costumelor de Halloween. Cu costumații care mai de care mai înfricoșătoare, mai amuzante sau mai creative, copiii, părinții, chiar și bunicii au adăugat un plus de culoare și magie evenimentului.

”Suntem încântați să spunem că evenimentul nostru "Picnic în Familie - ediția de Halloween" a fost un succes absolut! Ne-am bucurat să vedem zâmbetele pe fețele atâtor familii, iar participarea numeroasă ne-a confirmat că astfel de evenimente aduc oamenii împreună și creează amintiri minunate.

Suntem recunoscători partenerilor noștri pentru sprijinul lor și pentru organizarea concursurilor și activărilor, care au adăugat o notă specială evenimentului. De asemenea, vrem să mulțumim tuturor voluntarilor și colegilor noștri, care s-au implicat cu tot sufletul, pentru a face totul cât mai atractiv pentru cei care ne-au vizitat.

Nu în ultimul rând, le mulțumim familiilor care au participat și care ne-au arătat că evenimentul nostru poate aduce bucurie și conexiuni autentice. Ne simțim onorați să fim alături de ei în astfel de momente speciale și abia așteptăm să-i reîntâlnim la  evenimentele noastre viitoare”, a transmis Mădălina Putineanu, Managing Director Social Moms.

În fiecare colț al parcului, copiii și părinții au putut descoperi ceva nou, educativ, distractiv sau creativ datorită efortului partenerilor care s-au alăturat organizatorilor și cu ajutorul cărora ultima zi de sâmbătă din luna octombrie s-a transformat într-o mare distracție pentru întreaga familie.

Picnic în Familie – ediția de Halloween este un proiect Social Moms, realizat cu sprijinul: eMAG, Petit Dragon, Allianz-Țiriac, Urgo, Bio-Oil, Dr. Phyto, Happy, Sebamed, Bella, Papi, Sugus, Honda, Cremeria Matei, De-a Joaca, Sebamed, Lura, 5togo, Rodagria, Taticool, Lumea Lui Andrei, Tomy.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related