Număr record de participanți la evenimentul Picnic în Familie by Social Moms, din Parcul Mogoșoaia

Număr record de participanți la evenimentul Picnic în Familie by Social Moms, din Parcul Mogoșoaia

Un nou eveniment organizat de Social Moms a avut loc sâmbătă, 2 septembrie. Cel mai mare picnic în familie, ajuns la ediția a noua, s-a desfășurat, în premieră, în Parcul Mogoșoaia și a strâns la un loc un număr record de participanți! Peste 30000 de copii, părinți, bunici au petrecut o zi plină de voie bună, în care au îmbinat ieșirea la iarbă verde și joaca, cu ateliere creative și educative pentru cei mici, spectacole și concerte, dar și concursuri și activări din partea partenerilor.

Gazda evenimentului a fost Dan Cruceru, aka Taticool, influencer, om de televiziune și fondatorul Taticool Shop și Asociația Taticool, care a întreținut atmosfera la scenă pentru show-urile pregătite de artiștii invitați de organizatori. Invitatele speciale ale acestei ediții au fost artistele Alexia, care a încântat publicul cu hit-ul verii ”Interstelar” și Alina Sorescu, o veche și dragă prietenă a comunității Social Moms, care a urcat pe scenă împreună cu trupa sa Picii lu’ Soreasca.

Spectacolele de la scenă au inclus demonstrații de dans, gimnastică și muzică, piese de teatru – ”Alice în țara minunilor” cu actorii Teatrului Evreiesc de Stat și ”Legenda copilăriei” cu Teatrul Lumiland, un spectacol interactiv cu Opera Comică pentru Copii și show de magie cu Teo Magic Show. Nu au lipsit nici concursurile la care părinții și copiii au făcut echipă: concursurile quiz – organizate de ENGIE, trasul cu sfoara și Twister – organizate de Olympus, sărituri cu sacul – organizat de Urgo, concurs de schimbat scutece cu Sudocrem, concurs de mers de-a bușilea cu Bella Baby Happy și multe alte provocări amuzante.

”Povestea picnicului în familie a pornit de la o mare dorință: să creăm o experiență unică, unde familiile să găsească tot ceea ce au nevoie pentru o zi de calitate împreună cu cei dragi. Pentru că Picnicul în Familie nu este doar un simplu eveniment, ci o oportunitate de facilita momentele de relaxare și conexiunea profundă cu cei apropiați. Este despre acordarea de atenție deplină copilului tău, despre a fi prezent și despre a pătrunde în lumea lui. Picnicul în Familie este sinonim cu UNITATEA FAMILIEI. Suntem foarte încântați să vedem cum comunitatea Social Moms crește tot mai mult și că atragem în jurul nostru oameni deosebiți, care doresc să facă lucruri frumoase, bune, de calitate”, a transmis Mădălina Putineanu, Managing Director Social Moms.

Pe pajiștea din Parcul Mogoșoaia, copiii au participat la numeroase ateliere creative și educative, concursuri cu premii și activări distractive:

-  au colorat, desenat, lipit și modelat la cornerul Maped, unde au avut șansa de a câștiga premii colorate la roata norocului;
- au avut parte de momente distractive, piscină cu bile, face painting și activități pentru toată familia la cornerul Lidl România
- au intrat lumea energiei și aflat despre avantajele energiei regenerabile în zona ENGIE, unde au participat la ateliere creative, experiențe electrizante, concursuri și experimente practice cu echipele Fun Science;
- cei interesați de tehnologie și lumea digitală au descoperit cum se programează roboțeii la cornerul MindHub;
- cei mai mici au pictat cu mânuțele și piciorușele împreună cu Bella Baby Happy;
- au participat la un atelier senzorial Modelino organizat de Bebe Concept and More și Maxi-Cosi;
- au pictat căsuțe din lemn cu LURA și au meșterit mașinuțe din lemn cu Pino Toys;
- s-au împrietenit cu alți copii la standurile De-a Joaca și D-Toys, unde au putut încerca o mulțime de jocuri și jucării;
- s-au jucat la cornerul Drool.ro, unde au avut parte și de mici surprize și un concurs Back to School;
- au colorat și s-au jucat la standul BebeTei;
- au modelat baloane colorate și au degustat dulciuri delicioase la cornerul Sugus & Papi;
- au participat la concursuri amuzante organizate de Vedra International și Omni-Biotic;
- s-au transformat în personajele preferate pictându-se pe față la standul USP România, unde au fost așteptați cu înghețată, acadele și jocuri;
- au participat la un atelier de yoga distractivă, creativă și relaxată pentru întreaga familie;
- au modelat aluat și au deprins abilități de brutari la atelierul organizat de Secretul Bunicii;
-  au experimentat și învățat lucruri noi în cadrul atelierelor de arts&crafts: codițe colorate, pictură cu nisip, tatuaje cu henna, pictură pe figurine ipsos, au confecționat brelocuri fistichii, au fabricat slime, au pictat lampioane din hârtie, au aflat de unde vine și cum se face mierea și au participat la un atelier senzorial cu sare.

La cornerul Magnapharm, animatorii au pregătit activări speciale pentru cei mici: face painting, baloane colorate, dar și baloane de săpun. Părinții au putut afla sfaturi și informații despre produsele destinate copiilor din gamele Urgo, Sudocrem, Bio-Oil și Klorane.

Taticool Shop și Asociația Taticool le-au vorbit participanților despre siguranța copiilor în mașină și i-au invitat la o super tombolă cu premii.

Voluntarii de la Crucea Roșie Română le-au oferit părinților și celor mici demonstrații de prim ajutor și le-au explicat despre importanța prevenției, iar ISU Ilfov i-au încântat pe cei mici cu autospecialele de intervenție, dar și cu lecții de stingere a incendiilor, pe care le-au parcurs în mod distractiv.

În fiecare colț al pajiștei, copiii și părinții au putut descoperi ceva nou, educativ, distractiv sau creativ datorită efortului partenerilor care s-au alăturat organizatorilor și cu ajutorul cărora prima zi de sâmbătă din luna septembrie s-a transformat într-o mare distracție pentru copii.

Picnic în Familie este un proiect Social Moms, realizat cu sprijinul:
Parteneri Gold - Maped, Lidl
Parteneri - ENGIE, Olympus, Vedra International, Omnibiotic, USP România, Bebe Tei, Magnapharm, BioOil, Klorane, Sudocrem, Urgo, D Toys, Honda, Dr. Phyto, Hyllan, Bebe Concept (Maxi Cosi), TZMO (Bella România), Lura, Mind Hub, Rodagria, Vraciul Urban, Cremeria Matei, Papi, Sugus, Pepe Poli, Pino Toys, Mommy HAI, De-a Joaca, Taticool, Secretul Bunicii, Submarines Burgers, Teatrul Evreiesc de Stat, Opera Comică pentru Copii, ISU Ilfov, Crucea Roșie Română.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related