Cadoul unteatru pentru comunitatea alături de care a crescut: Teatru în Sectorul 5, între 4 și 14 decembrie

Cadoul unteatru pentru comunitatea alături de care a crescut: Teatru în Sectorul 5, între 4 și 14 decembrie

Decembrie e despre gratitudine, dar și despre bucuria de a dărui. Mai presus de toate, decembrie e despre magia momentelor împreună. Pentru al doilea an consecutiv, unteatru va celebra aceste momente în mijlocul comunității alături de care a crescut. Între 4 și 14 decembrie, în dar pentru iubitorii de teatru, 10 dintre cele mai îndrăgite producții unteatru vor fi prezentate, cu acces gratuit, în sala din Sfinții Apostoli nr. 44.

Teatru în Sectorul 5 este un proiect finanţat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Sectorului 5 al Municipiului București sau a Centrului Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache.

Accesul va fi gratuit, în baza unei rezervări online.

 

Programul micro-stagiunii Teatru în Sectorul 5

  • Luni, 4 decembrie, ora 19.30: Ce zile frumoase, în regia Sânzianei Stoican, cu Sabrina Iaşchevici și Ionuţ Vişan

  • Marți, 5 decembrie, ora 20.00: Venus in fur, în regia Elenei Morar, cu Silva Helena Schmidt și Richard Bovnoczki
  • Miercuri, 6 decembrie, ora 19.30: Poezia visului, de Miriam Răducanu, cu Lari Giorgescu
  • Miercuri, 6 decembrie, ora 20:00: (IN)DEPENDENȚII, de Catinca Drăgănescu, cu Mihaela Rădescu, Florina Gleznea și Andrei Raicu

  • Joi, 7 decembrie, ora 20.00: Eine Kleine Nachtmusik, de Gigi Căciuleanu, cu Lari Giorgescu

  • Sâmbătă, 9 decembrie, ora 21.00: 9 piese remixate – unconcert Alex Ștefănescu
  • Duminică, 10 decembrie, ora 20.00: O familie fericită, cu Alina Berzunțeanu și Istvan Teglas

  • Marți, 12 decembrie, ora 20.00: Risipire, în regia lui Vlad Bălan, cu Camelia Pintilie, Corina Moise și Denisa Nicolae

  • Joi, 14 decembrie, ora 19.30: 5 ore cu Mario, în regia Marianei Cămărășan, cu Florina Gleznea
  • Joi, 14 decembrie, ora 20.00: Otrava, în regia lui Toma Dănilă, cu Alina Berzunțeanu și Cezar Antal

Un proiect independent lansat în urmă cu 13 ani, unteatru s-a remarcat în peisajul cultural autohton prin producții de calitate, apreciate nu numai de publicul bucureștean, ci și de juriile marilor festivaluri de profil. O întreagă comunitate de artiști s-a format de-a lungul timpului în jurul acestui spațiu construit din dorința de a oferi un mediu al libertății totale de exprimare prin teatru.  În 2019, unteatru a fost distins cu Premiul de excelență UNITER – cea mai importantă recunoaștere oferită unei instituții artistice de către profesioniștii din lumea teatrului. La începutul anului 2021, unteatru a fost distins cu Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Cavaler de către Președintele României.

Proiect finanţat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul Local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023, în baza Ordonanței 51/1998.

Parteneri media: Radio România Cultural, Agerpres, IQads

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related