Iarna aceasta „Fii Moș Crăciun pentru o zi” și află cum poți dărui pentru 2000 de copii

Iarna aceasta „Fii Moș Crăciun pentru o zi” și află cum poți dărui pentru 2000 de copii

A devenit deja o tradiție ca în perioada sărbătorilor de iarnă Moș Crăciun să intre în casele familiilor defavorizate cu cele mai frumoase daruri. În acest an, Campania umanitară „Fii Moş Crăciun pentru o zi” își propune să ajungă la peste 2000 de copii din județele Constanța, Teleorman și Dolj.

În perioada 11-23 decembrie campania își deschide larg brațele pentru toți cei care-și doresc să aducă un zâmbet pe fețele celor mici. Oricine poate afla cum este să fii Moș Crăciun, oferind donații pentru copii, precum, geci, ghete de iarnă, jucării, rechizite, cărți, alimente neperisabile, dulciuri sau produse de igienă. Donaţiile pot fi aduse în perioada 11-16 decembrie, intervalul orar 10:00-20:00 la Biblioteca Națională a României, bd. Unirii 22, gazda campaniei din acest an.

Pregătirea cadourilor va începe în 11 decembrie și până vineri, 22 decembrie, voluntarii vor sorta donațiile primite și vor aranja cu mare grijă cadourile. Darurile vor fi împărțite de cu zori, în 23 decembrie, de către 20 de echipe de spiriduși, care vor aduce zâmbete și bucurii copiilor din județele Constanța, Teleorman și Dolj.

Maratonul de turtă dulce este evenimentul în care sunt așteptați copiii și părinții lor să dea o mână de ajutor la prepararea dulciurilor pentru cele 2000 de cadouri care vor ajunge în familii defavorizate. Acțiunea se va desfășura în zilele de 18 și 19 decembrie, iar pentru participare este nevoie să completezi un formular de înscriere pe care-l găsești pe site-ul campaniei „Fii Moș Crăciun pentru o zi”.

În acest an este și mai ușor să te implici. Pe lângă strângerea de donaţii, doritorii pot oferi o sumă de bani pentru a-l ajuta pe Moș Crăciun sau pot cumpăra produse din magazinul acestuia. Un vin bun, un cozonac aromat sau cele mai deosebite decorațiuni și lumânări, toate la pachet cu o faptă bună.

„În 2022 am reușit să ajungem la peste 600 de copii din mediul rural, din județele Teleorman, Giurgiu și Călărași. În acest an am hotărât să ne mărim eforturile și să mergem în casele a peste 2000 de copii și avem convingerea că vom reuși.”, afirmă coordonatorul campaniei Ștefan Lățea.

Campania umanitară „Fii Moş Crăciun pentru o zi” este o iniţiativă civică organizată cu sprijinul logistic al Asociaţiei Create Yourself.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related