Conan PR, printre agențiile premiate la Romanian PR Award

Conan PR, printre agențiile premiate la Romanian PR Award

Marți, 28 noiembrie, a avut loc cea de-a XXI-a ediție a Galei Romanian PR Award, iar Conan PR, agenția independentă de comunicare, alături de UiPath Foundation, organizație non-guvernamentală care susține accesul la educație de calitate pentru copiii din comunități vulnerabile, au obținut premii la ambele categorii nominalizate. Este vorba despre Silver Award for Excellence, la categoria ONG-uri, pentru campania Quarter past story - 15 minutes of reading for children, daily și o distincție pentru The Hero’s Journey - a UiPath Foundation report la categoria Annual Report.

Campania Sfertul de poveste - 15 minute de citit pe zi pentru copii a fost lansată în toamna anului trecut, cu scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța literaturii. Astfel, UiPath Foundation, NABU Global, și Asociația OvidiuRO au introdus în România aplicația gratuită de lectură pentru copii, NABU. Concepută special pentru zonele cu o conexiune slabă la internet, aplicația nu necesită o viteză superioară și poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play. În acest fel, familiile cu copii, în special cele din zone vulnerabile, au fost încurajate să dedice 15 minute lecturii zilnice, pentru ca cei mici să își poată dezvolta imaginația, îmbunătăți abilitățile cognitive și antrena gândirea critică.

Raportul anual al UiPath Foundation a adoptat în acest an o abordare narativă distinctivă, sub numele de Călătoria eroului/The Hero’s Journey. Raportul împletește cu abilitate realizările și inițiativele fundației în narațiunea eroică și evidențiază semnificația eforturilor copiilor. Astfel, se schimbă perspectiva, de la prezentarea adulților ca salvatori sau eroi, la recunoașterea copiilor ca adevărați eroi, care dau dovadă de rezistență și determinare atunci când li se oferă instrumentele potrivite.

Ne bucură tare recunoașterea acestor proiecte și ne mândrim cu ceea ce am reușit să facem alături de UiPath Foundation. Sfertul de poveste a fost și va rămâne o campanie de suflet, atât pentru obiectivul ei, de a democratiza accesul la lectura de calitate, cât și pentru oamenii minunați cu care am lucrat pentru a o aduce la viață. Iar raportul anual al fundației este una dintre provocările noastre preferate - e pe atât de greu, pe cât e de frumos, să găsești un concept care să înglobeze toate acțiunile minunate ale UiPath Foundation. Vă mulțumim tare pentru încredere și să mai facem!spune Sabina Gealatu, PR Director Conan PR.

Romanian PR Award este cea mai importantă competiție națională de recunoaștere a excelenței în domeniul Relațiilor Publice. Cea de-a 21-a ediție s-a bucurat de susținerea unui juriu internațional de top, reunind competențe în comunicare din 15 țări. În acest an au fost nominalizate peste 340 de proiecte, în cele 35 de categorii.

Echipa Conan PR: Sabina Gealatu, Andrada Pavel, Elena Bululete
Echipa UiPath Foundation: Raluca Negulescu-Balaci, Denisa Colțea, Andrada Ciocioi, Sînziana Sumbasacu
Copywriting: Dume de Mestecat - Laura Ionescu & Ioana Zvâc
Visual assets: Alex Purcărea
Landing page: Namogo
Media agency: United Media

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related