Revista Biz anunță o nouă eră a evenimentelor de business alături de Lelia Petrescu, cel mai nou Partener Biz Agency

Revista Biz anunță o nouă eră a evenimentelor de business alături de Lelia Petrescu, cel mai nou Partener Biz Agency

Revista Biz, un jucător important prezent de peste 24 ani în organizarea de evenimente de business și editarea publicațiilor de presă, face un pas ferm într-o nouă etapă a companiei împreună cu Lelia Petrescu, Director de Marketing și Partener Biz Agency.

Lelia Petrescu vorbește despre începutul unei noi ere în domeniul organizării de evenimente de business, dezvăluind o serie de premiere în portofoliul companiei.

 

Ce te-a inspirat să faci acest pas strategic în companie?

Am fost inspirată de dorința noastră constantă de a oferi participanților o experiență captivantă și memorabilă, menținând totodată misiunea noastră de a furniza informații esențiale și conexiuni valoroase.

 

Cum selectați speakerii evenimentelor Revista Biz?

Am adoptat o abordare inovatoare în selecția speakerilor, aducând pe scenă un mix echilibrat între experți consacrați și talente noi. Vrem să punem în lumină nu doar experiența vastă, ci și prospetimea ideilor inovatoare care stimulează evoluția industriei dintr-o varietate de domenii precum: Antreprenoriat, Inovare, Marketing, PR, Social Media, Management, CSR, și Sustenabilitate.

 

Cum se realizează agenda unui eveniment?

Am făcut un efort deosebit pentru a acoperi subiectele fierbinți din toate domeniile de interes, care reflectă relevanță și utilitate pentru participanți. Astfel, oferim participanților o perspectivă completă asupra ultimelor tendințe și provocări.

 

Cum influențează alegerea locației experiența participanților?

Selectarea unor locații premium în centrul Bucureștiului este o decizie strategică pentru a oferi participanților o experiență de neuitat și pentru a facilita activările partenerilor noștri. Aceasta este doar o măsură din eforturile noastre constante de a crea un mediu propice pentru networking și colaborare între profesioniști din diverse domenii.

 

Cum vă alegeți parteneriatele media?

Extinderea audienței noastre prin parteneriate noi este o prioritate pentru Revista Biz. Vrem să asigurăm o diversitate și o adaptabilitate crescută de la un eveniment la altul, pentru a satisface nevoile unei piețe în continuă schimbare.

Ca organizator, țintim către un număr cât mai mare de participanți, dar în același timp, ne străduim să nu disipăm audiența țintă, un lucru foarte greu de atins care mă va ține mereu dinamică în abordarea organizării de evenimente. 

Gabriel Barliga, Marta Usurelu, Lelia Petrescu
Credit foto: Vali Mirea

 

Ce ați adus nou în promovarea evenimentelor?

Pe lângă folosirea rețelelor de socializare importante pentru mai multe tipuri de audiențe: Facebook, LinkedIn și Instagram suntem mândri că în 2023 am pus accent și pe post promovare și am susținut în continuare înregistrarea evenimentelor noastre, asigurând astfel că informațiile valoroase și evergreen prezentate nu se pierd odată cu încheierea lor. Ne dorim să oferim acces la conținutul de calitate și să continuăm să aducem valoare comunității noastre pe termen lung. Multe dintre ele se pot regăsi pe canalul nostru de YouTube.

 

Care au fost noutățile din 2023 și ce pregătiți pentru 2024?

Premierele anului și evenimentele care vor răsuna peste ani sunt:

Biz Sustainability Summit: Primul summit pe tema sustenabilității în România, adresând nevoile companiilor și profesioniștilor din industria de CSR și sustenabilitate. Evenimentul a atras 300 de participanți la prima ediție și promite o creștere semnificativă în 2024.

BrandFluence Camp: Tabăra cunoscută anterior sub numele #Bizsmscamp a suferit un rebranding și a devenit BrandFluence Camp, adaptându-se schimbărilor din industria de media și marketing. Oferind un program și traininguri adaptate, dar menținându-și publicul eterogen, #BRANDfluenceCamp rămâne o marcă memorabilă pentru schimbările înregistrate după 12 ani de activitate.

Festivalul de business Zilele Biz a demonstrat încă o dată că reprezintă cu adevărat vârful de excelență în peisajul B2B din România, și în cei 21 de ani de existență, a adus mereu noutăți și tendințe în cadrul a 5 domenii cheie: Antreprenoriat, Inovație, Management, Sustenabilitate și Marketing.

În 2023, Zilele Biz au surprins și mai mult, oferind participanților experiențe neașteptate prin parteneriate inedite. La Ziua Inovației, am fost înconjurați de o armată de roboți - atât cei care se ocupă cu servirea în industria HORECA, cât și umanoizii care au adus un strop de magie tehnologică. Ziua de Antreprenoriat a fost marcată de prezența celei mai relevante televiziuni pentru acest domeniu. Stirile Pro TV au venit alături de Imperiul Leilor si au realizat interviuri captivante cu speakerii conferinței, aducând în atenția publicului povești inspiraționale și lecții de business. La Ziua de Sustenabilitate, partenerii au făcut un pas înainte, concurând în oferirea unor soluții inovatoare și sustenabile, demonstrând că afacerile pot contribui semnificativ la protejarea mediului.

Aceste experiențe neașteptate au transformat Zilele Biz nu doar într-un eveniment de afaceri, ci într-o călătorie captivantă prin diversitatea și inovația fiecărei zile.

Haute Culture: Noua revistă din portofoliul Biz Agency a organizat in 2023 două gale importante și conferința "Ladies of Haute Culture". Cu accent pe ARMONIE, CURAJ, VULNERABILITATE, GRAȚIE, DISCIPLINĂ și PERSEVERENȚĂ, Haute Culture se angajează să ofere conținut care să schimbe perspectiva și să contribuie la creșterea calității vieții femeilor.

 

Ce mesaj ai pentru participanții la evenimentele Biz?

Revista Biz se angajează să ofere evenimente de business de calitate superioară și să rămână la vârful inovației în domeniu, asigurându-se că fiecare participare este o investiție în cunoaștere, conexiuni și inspirație. Informatii despre calendarul evenimentelor 2024 sunt actualizate pe revistabiz.ro/evenimente și ne puteți scrie la [email protected] pentru orice detaliu legat de participare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related