Pur și simplu continuă să cumperi. Metode dovedite de a economisi bani și de a face avere - Nick Maggiulli | Editura Publica, 2023

Pur și simplu continuă să cumperi. Metode dovedite de a economisi bani și de a face avere - Nick Maggiulli | Editura Publica, 2023

Toți ne punem mari întrebări când vine vorba despre bani: despre economii, despre investiții și despre luarea deciziilor corecte în privința finanțelor.

Din nefericire, multe dintre răspunsurile oferite de industria financiară s-au bazat mai degrabă pe păreri și presupuneri, decât pe date concrete și dovezi. Dar asta până acum.

În această carte, popularul blogger financiar Nick Maggiulli face calculele necesare pentru a-ți răspunde la marile întrebări despre finanțe și investiții, în același timp oferindu-ți metode dovedite pentru a face avere chiar acum.

Vei învăța de ce trebuie să economisești mai puțin decât crezi, de ce nu este o idee bună să economisești pentru a cumpăra când piața este în scădere, cum să supraviețuiești (și să prosperi) în timpul unei prăbușiri a bursei și multe altele.

Urmând strategiile explicate aici, poți acționa mai eficient și poți trăi mai bine în fiecare zi. Este timpul să faci următorul pas spre clădirea averii personale. Este timpul să continui să cumperi.

Puțini înțeleg datele și pot spune o poveste captivantă despre ele așa cum o face Nick Maggiulli. Este o lectură obligatorie. — Morgan Housel, autorul cărții Psihologia banilor

Investitorii vechi, dar și cei noi, vor avea de câștigat de pe urma modului practic în care autorul abordează investițiile. — James O'Shaughnessy, fondator și președinte OSAM LLC, autorul cărții What Works on Wall Street

Plină de momente de revelație și de idei practice. — Christine Benz, director pentru finanțe personale, Morningstar

Combinația ideală dintre contemplativ și practic. — James Clear, autorul bestsellerului Atomic Habits

 

Nick Maggiulli este director executiv și cercetător la Ritholtz Wealth Management. Este și autorul OfDollarsAndData.com, un blog axat pe intersecția dintre date și finanțele personale. Lucrările lui au fost prezentate în The Wall Street Journal, CNBC și The Los Angeles Times. A absolvit Universitatea Stanford cu o licență în economie, iar în prezent locuiește în New York.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Publica.

 

Info:

Titlul original: JUST KEEP BUYING: Proven Ways to Save Money and Build Your Wealth
Ediția I 2023, paperback
Traducător: Dan Bălănescu
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
328 pagini
ISBN: 978-606-722-584-6

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related