Revista Biz aduce Spania în România, în primul număr de colecție Biz World din 2024

Revista Biz aduce Spania în România, în primul număr de colecție Biz World din 2024

Biz, prima revistă de business din România, continuă proiectul său inovator Biz World, prin care întreaga redacție se relochează la început de an într-o nouă țară pentru a surprinde cultura locală, esența afacerilor și ideile care pot avea impact și în România și care modelează lumea afacerilor. Prima lună din 2024 a adus redacția Biz în mai multe orașe din Spania, de unde s-a scris un nou număr de colecție Biz World.

Biz Spania aduce în paginile sale lideri autentici, idei, inovații, afaceri și tendințe care oferă o doză concentrată de informație și inspirație la început de an. Numărul de colecție Biz Spania are coperta votată online, de comunitatea Biz, dintre 9 propuneri creative care au căutat să exprime cât mai bine imaginea Spaniei. Coperta câștigătoare a fost realizată de Line Agency. Imediat după încheierea votului, revista a intrat la tipar, iar joi, 21 februarie, aceasta a fost prezentată public într-un cadru select, la reședința Excelenței Sale José Antonio Hernández Pérez-Solórzano, Ambsadorul Spaniei în România. La eveniment au luat parte mai multe personalități, ambasadori, oameni de afaceri și reprezentanți ai celor mai importante companii cu ADN spaniol.

„Anii trec și Biz World mai numără o țară și ajungem în al 15-lea an de când echipa Biz își mută redacția într-o mare capitală a lumii și realizează o ediție întreagă dedicată acelei țari. Am făcut un tur de forță și, pentru o săptămână, echipa Biz a cautat să adune cât mai multe afaceri și povești care merită transmise mai departe din Madrid, Barcelona, Valencia, Alicante și Bilbao. Jurnalismul autentic și afacerile create cu viziune și responsabilitate se împletesc perfect în Biz World, un proiect unic pentru presa românească și chiar internațională”, transmite Marta Ușurelu, owner Biz.

Biz Spania este un proiect unic în lume, powered by Sesderma, realizat alături de partenerii Garanti BBVA, Glovo, Aqua Carpatica, Samsung, ciocolata Valor, DIGI și Eximtur.

Numărul Biz Spania este acum disponibil în Inmedio și la distribuitorii autorizați. Articolele vor putea fi citite și online, în perioada următoare, pe revistabiz.ro. Pentru cei care nu vor să rateze niciun număr Biz, abonamentele print sau pentru ediția electronica se pot face rapid online la adresa revistabiz.ro/abonament-revista.

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și  Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Biz Agency

Businessul Biz Agency înglobează revistele Biz și Haute Culture Magazine by Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content... vezi detalii »

Line Agency

We are a New Age Marketing Agency. A team of awarded specialists in cross-disciplinary marketing with thorough experience and great credentials achieved in the biggest marketing practices in Romania, France and... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related