Career Fest 2024 by ASLS România

Career Fest 2024 by ASLS România

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine a Universității București are plăcerea de a anunța organizarea celei de-a zecea ediții a evenimentului Career Fest, care se va desfășura în perioada 18-20 martie, în Holul de Marmură al Facultății de Litere, situată pe strada Edgar Quinet, nr. 5-7.

Inițiat cu scopul de a oferi studenților informații valoroase despre piața muncii și de a-i ajuta să-și găsească direcția profesională, Career Fest continuă tradiția de a fi un punct de întâlnire între viitorii absolvenți și reprezentanții companiilor de top. Ediția de anul acesta promite să fie una memorabilă, având tematica „Extend the Future”, o invitație de a explora oportunitățile profesionale diverse și de a lua decizii informate pentru cariera viitoare.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia de a interacționa direct cu angajatorii, de a participa la workshopuri și de a afla mai multe despre procesul de recrutare, scrierea CV-ului și dezvoltarea abilităților profesionale. Astfel, Career Fest reprezintă o oportunitate ideală pentru studenți de a se conecta cu lumea profesională și de a-și deschide noi orizonturi în carieră.

Feedbackul primit de la participanții și coordonatorii edițiilor anterioare subliniază importanța și impactul pozitiv al proiectului:

„Proiectul Career Fest este unul de amploare, care are scopul de a ajuta studenții ce doresc să se angajeze la una dintre companiile partenere. Anul trecut, din poziția de coordonator, am putut observa impactul pozitiv pe care acest eveniment îl are. Datorită interesului prezentat de companii, mulți studenți s-au angajat și au trecut de teama de a scrie un CV, de a finaliza un proces de recrutare, dar și de a se autodepăși. Îndemn toți studenții interesați să participe și să interacționeze cu partenerii noștri, deoarece reprezintă ocazia perfectă de a începe un parcurs frumos, cu experiențe plăcute pe piața muncii.”, Miruna Flipache, Coordonator ediția 2023.

„Career Fest este proiectul extern marca ASLS de cea mai mare amploare, care îndeplinește un rol crucial în ceea ce privește stabilirea legăturilor dintre viitorii absolvenți și angajatori. Cu această ocazie, studenții vor avea oportunitatea de a analiza piața muncii și poate chiar de a se integra în aceasta, ca urmare a discuțiilor libere cu reprezentanții angajatorilor de top. Ca în fiecare an, putem garanta atât prezența unor companii de anvergură, cât și existența unor workshopuri din partea acestora, în cadrul cărora participanții vor primi informații și inside-uri prețioase. Surprizele vor fi și acestea nelipsite, motiv pentru care vă încurajăm să urmăriți îndeaproape pagina de Facebook dedicată proiectului.”, Diana Buluc, Coordonator ediția 2024.

,,Anul 2023 a fost anul în care putem spune cu adevărat că ne-am întors din pandemie. Am reușit să revenim fizic cu proiectele noastre, printre care și cu Career Fest.

Acesta este unul dintre proiectele mari cu care ne mândrim, deoarece reușim să facem contactul dintre studenți și companiile de pe piața muncii.

Târgul este șansa perfectă de a afla ce oportunități există pentru studenții de la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine. Aceștia pot vorbi direct cu reprezentanții companiilor, care le vor povesti despre ce se întâmplă în spatele cortinei.

Încurajez pe toată lumea să meargă la târg, deoarece acesta este locul unde studenții  pot descoperi locul de muncă perfect  sau chiar să depună un CV și să fie sunat ulterior pentru un potențial job.”, Andra Iosif, Coordonator ediția 2023.

Vă așteptăm alături de partenerii noștri în număr cât mai mare la ediția 2024 a Career Fest, unde fiecare dintre voi va putea găsi răspunsuri la întrebările legate de locul vostru în piața muncii.

Echipa Career Fest 2024 vă așteaptă cu entuziasm pentru a explora împreună viitorul vostru profesional!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related