[România care ne place] Ciprian Stănescu: Romania mea e ca o saorma cu de toate. Are si bune si rele, dar pe medie e foarte faina

[România care ne place] Ciprian Stănescu: Romania mea e ca o saorma cu de toate. Are si bune si rele, dar pe medie e foarte faina

De la Corbu, unde isi petrece verile cu rulota alaturi de familie, la locurile de la tara si cartierele bucurestene in care a crescut, Romania, asa cum o vede Ciprian Stănescu este o tara a contrastelor. E de bine, zice el, fiindca exista potential de constructie si dezvoltare, iar cei care am ramas aici am putea contribui la cresterea unei tari sustenabile. „Un viitor sustenabil este singurul pe care ni-l putem permite” este declaratia lui Ciprian pentru Romania, in care a ales sa se intoarca dupa studii, desi ar fi putut alege sa traiasca oriunde altundeva.

"Cred ca Romania ar trebui sa aiba un brand de tara „Deschis tuturor”. Poti sa gasesti aici orice: de la agroturism la oportunitati de business, de la ultimele paduri virgine si cea mai importanta biodiversitate la orase si festivaluri de muzica incredibile", spune Ciprian.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related