Bucurie în dăruire: Campanie umanitară de Paște pentru 400 de copii din județul Constanța

Bucurie în dăruire: Campanie umanitară de Paște pentru 400 de copii din județul Constanța

Suntem bucuroși să vă invităm în cadrul campaniei umanitare Bucurie în dăruire, pe care o organizăm cu ocazia Paștelui. Sărbătoarea aduce cu sine nu doar momente de bucurie, ci și oportunități minunate pentru fapte bune. Cu această ocazie, ne-am propus să oferim cadouri la 400 de copii din medii defavorizate, din județul Constanța. Împreună, vom împărtăși din frumusețea sărbătorilor pascale, aducând un coș de Paște, speranță și seninătate pe chipurile copiilor.

În perioada 22-26 aprilie, între orele 12:00-19:00, la sediul din Mircea Vulcănescu nr. 99-101, București, vom strânge următoarele categorii de donații: cărți (noi sau în stare foarte bună), jocuri și jucării (noi sau în stare foarte bună), produse de igienă, dulciuri și alimente.

Fiecare donație pe care o primim, va fi selectată cu atenție pentru un cadou special, specific vârstei copilului la care va ajunge. Prin urmare, donațiile nu necesită ambalare în prealabil.

Sâmbătă, pe 27 aprilie, vom merge la fiecare din cei 400 de copii pentru a le dărui cadourile personal și a crea amintiri speciale pentru ei. Cei care doresc să sprijine campania prin voluntariat, sunt invitați să acceseze secțiunea Implică-te de pe site.

Fiecare donație este importantă, și aduce cu sine speranță și bucurie în inimile copiilor. Alăturați-vă campaniei noastre pentru o lume mai bună și mai frumoasă, și un gest care pentru acești copii contează.

Campania umanitară „Bucurie în dăruire” este o iniţiativă civică organizată cu sprijinul logistic al Asociaţiei Create Yourself.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related