Start inscrieri la MIXX Awards Europe

Start inscrieri la MIXX Awards Europe

S-a dat startul inscrierilor la Mixx Awards Europe, o competitie in care Romania a performat magistral in ultimii ani - doar anul trecut am castigat 11 premii, iar acum doi ani Grand MIXX a ajuns la echipa Centrade.

Tema acestei editii este "Back to Basixx" - Hunters of Engagement, Gatherers of Reach".

Perioada de inscrieri este 1 Mai - 7 Iunie.

Fees inscriere: 300 EURO + TVA pentru prima inscriere a unei campanii la o categorie si 175 EURO + TVA/categorie pentru inscrierea aceleiasi campanii la mai multe categorii.

Veti regasi si categoriile pentru care ati inscris si la competitia locala.

Asadar va invitam sa inscrieti si sa aratam Europei calitatea publicitatii digitale din Romania.

Spor la inscrieri!

 

Lansam MIXX Perspective - Podcastul IAB Romania

Luati-va popcorn-ul, pentru ca lansam primul episod dintr-o serie de 5 a primului sezon de podcasturi Mixx Perspective, care au fost filmate cu ocazia MIXX Awards Romania, editia 2023:

Podcastul IAB Romania - MXX Perspective este unul fara perdea in care disecam si demitizam buzzwords si teme de interes pentru digital marketing alaturi de profesionisti din marcomm si business.

In acest episod, Stefan Chiritescu, Chief Strategy Officer McCann Worldgroup Romania si Gabriel Patru - Presedintele IAB Romania si Therefour - Brand Strategists prezinta perspectiva strategului de brand si comunicare, dar si perspectiva clientului.

Temele abordate:

  • Tehnologie, AI, AR si impactul lor in demersul de comunicare si munca de agentie,
  • Sustenabilitate/ESG,
  • Locul si rolul comunicarii in demersul de business,
  • Rolul premiilor in economia agentiei de comunicare si a relatiei cu clientii.

Enjoy!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related