Ziua Barbatului se sarbatoreste pe 5 mai

Pe 5 mai, Bergenbier organizeaza pe platoul betonat din Parcul Tineretului petrecerea de Ziua Barbatului. Startul se da la ora 14.00 la Catarg, iar petrecerea-maraton va dura pana tarziu in noapte, cu bere si specialitati culinare.

Potrivit unui comunicat The Practice, la acest eveniment vor concerta live Cargo, Vita-de-Vie, Activ, Trident, Zob, Bio si Delia, iar Ovidiu Ioanitoaia, Gica Popescu si Rica Raducanu vor comenta cele mai frumoase 100 de goluri din istoria fotbalului si cele mai tari momente din prezentele Nationalei la Campionatele Mondiale.
Concursurile care vor avea loc vor fi premiate cu tricouri Bergenbier, replici ale tricourilor oficiale de joc ale Nationalei, mingi cu autografele jucatorilor din echipa nationala, tricouri inscriptionate cu Gazeta Sporturilor, reviste "Campionii", 50 de bilete la meciul Romania - Slovenia (Timisoara, 6 iunie 2007), 11 excursii la meciul decisiv Bulgaria - Romania (Sofia, 17 noiembrie 2007), precum si o cina cu Miss Playboy 2006, Roxana Ungureanu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Adam Adam
acum 14 ani
Ziua internationala a barbatilor este deja de 10 ani din 1999 fondata in Trinidad si Tobago si se serbeaza in ziua de azi in aproximativ 15 tari, mai multe detalii referitor la aceasta zi le puteti gasi pe site-ul global pentru extinderea acestei sarbatori

http://www.mensday.ws

Cristian Ivanescu
acum 12 ani
muschi mei asta avem nevoie si noi krisu finland


Branded


Related