Extracaravana Boom TV sustinuta de suporturile MV.com

Extracaravana Boom TV a demarat in urma cu aproape doua saptamani si urmareste un plan mixt de marketing & sales, gandit sa acopere o arie ampla la nivel national. Extracaravana implica desfasurarea unui numar mare spectacole in aer liber, in principalele 30 de orase din tara. Spectacolele sunt sustinute de artisti de succes ai momentului. Scena pe care se desfasoara in turneu aceste concerte este un produs Motion Vision Communication, un camion scena tip MV.com-SHOW.

Motion Vision Communication (www.mvcom.ro) este firma specializata in publicitate neconventionala, operand exclusiv in acest sens in Romania 15 brevete de inventie. MV.com este implicata in aceasta caravana atat cu furnizarea de servicii si logistica pentru spectacole cat si cu promovarea evenimentelor si a serviciilor Boom TV prin panotaj mobil cu sonorizare. Panotajul mobil cu sonorizare este de asemenea un produs MV.com desfasurat prin intermediul echipajelor tip MV.com-MAXI, echipaje de reclama mobila cu o suprafata de expunere publicitara de peste 24mp.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related