"Va fi nevoie de mult rebranding inainte de a vedea advertising de calitate"

Interviu cu Gabriel Branescu, Managing Partner badcat_

Gabriel Branescu e Managing Partner badcat_, sau cum ii place lui sa-si spuna, "copywriter-sef". De la el afli ce poarta pe dedesubt rebrandingul Jolidon, care e legatura intre Hagi si comentatorii de reclame, ce cauta strategul in agentiile mici si cum e sa faci advertising pentru Vadim Tudor. Daca nu te prinzi de la inceput ce spune el in titlu, poti oricand sa dai o cautare dupa "help_". Detalii mai jos.

IQads: Badcat_ e o agentie mica, romaneasca si foarte tanara, pe deasupra. Dar aveti un tool de agentie. Cum se face?
Gabriel Branescu: Un tool de agentie formalizeaza o viziune despre advertising si un mod de lucru derivat din ea. Am creat help_ (asa se numeste instrumentul) de nevoie, nu ca sa ne laudam cu el. De altfel nici nu prea il folosim in prezentari, tine mai mult de bucataria interna. L-am inregistrat la OSIM pentru ca asa se face. Spuneam ca a rezultat dintr-o nevoie. Este vorba de necesitatea instruirii oamenilor si a crearii unei culturi organizationale originale si coerente. Cand agentia este fondata de un grup de "seniori", probabil ca nu are neaparata nevoie de asa ceva. Dar eu eram singur si trebuia sa-mi formez oamenii si organizatia dupa calapodul meu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

gheorghe nitulica
acum 16 ani
nu ma pricep si nu comentez.este traba voastra;
Andrei Nedea
acum 16 ani
mda. lipseste ceva in mecanismul asta cautat si numit HElp. Este vorba despre Cel ce va da idei. Ar trebui sa se numeasca HELP GOD!
Andrei Nedea
acum 16 ani
VADIM RULES in sinea lui. Good cat, Bedchet, goooood cat! Sa aveti parte numai de seniori!


Branded


Related