Radio Guerrilla schimba grila. De programe.

Luni, 3 septembrie 2007, Radio Guerrilla trece la Grila de Programe de Toamna. Liviu Mihaiu, mai rau ca oricand, isi reia locul in cabina de emisie cu cea mai noua emisiune Radio Guerrilla, "Asta la revista mesei, nene!" (13.00-14.00, luni-joi). Emisiunea "Guerrilla de dimineata", cu Mihai Dobrovolschi si Vlad Craioveanu va dura cu o ora mai mult (07.00-10.00, luni-vineri).

In prima linie a luptei cu banalul, mediocritatea si plictisul raman, ca si pana acum, cei doi eroi ai diminetilor nelinistite, Mihai Dobrovolschi si Vlad Craioveanu, cu a lor emisiune "Guerrilla de Dimineata". Incepand de luni, emisiunea "Guerrilla de Dimineata", mai noua ca oricand, realizata de Mihai Dobrovolschi si Vlad Craioveanu, va dura trei ore si va putea fi receptionata de luni pana vineri, de la 7 la 10. Cu ce are fiecare mai bun si mai rau plus o doza letala de umor, plus o gramada de rubrici noi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related