Imi dau demisia!

M-am saturat. Nu pricep de ce trebuie sa-i suport toate mofturile. Nu spune niciodata cum vrea sa fac un lucru, sta pur si simplu imbufnat toata ziua si raspunde in doi peri. Nici asta nu e buna, nici ailalta, nimic nu e bine. Da' eu nu gandesc? Da' chestia aia pe care o am pe umeri a fost dotata cu creieri? Da' ce? Trebuie intotdeauna sa mi se spuna ce sa fac? DA! Pentru ca nu-ti convine niciodata cum iese. Nu stiu daca asta e pentru ca ti-ai propus sa nu lasi niciodata impresia vreunui angajat ca a facut ceva bine sau pentru ca pur si simplu asa esti tu, "mai perfectionist". Pentru ca singurul lucru la care te pricepi pe lumea asta e sa nu-ti convina niciodata, sub nici o forma, in nici un caz, cu nici un pret, nimic. "Da' n-am putea sa", "da' n-ar fi mai bine sa" sau preferata mea, extrem de motivationala (cred ca a furat-o dintr-un film): "te provoc sa".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

Arctos Ursu
acum 16 ani
Ne cam plictisesti! Pentru analize mergi draga la policlinica... iar pentru aberatii fa'ti un blog. E mai practic! Eu folosesc ejobs... dumneata presupun ca nu! Nu campania face ejobs'ul mai competent ci modul in care isi fac treaba. Si ca veni vorba de campanii... nu faceti dom'le campanii, reclame, sloganuri doar de dragul lor... Analizati R'ul din formula STAR.

Ok! Inscrie'te pe ejobs! Succes!

Ana Militaru
acum 16 ani
Nu stiu cum mi-a sarit in cap gandul asta, sincer.
vbbsgsgb bsgfsg
acum 16 ani
si daca te da afara ? cred ca are balta peste :) ... vezi ejobs.ro :)

mie imi place reclama de la ejobs. da de gandit si te face sa iei ca pe o provocare. toti credem ca suntem mai buni decat de vede seful. daca ai dreptate cauta ceva mai bun si dovedeste .

PS : nu lucrez la ejobs

Stimate kinkybea, e grea limba romana, nu traiesti in Romania sau e grea virgula ? (m-ai inteles? NU? pai, daca sunt proasta?.. :))

Arctos Ursu
acum 16 ani
Nu lucrez la ejobs! Ai grija cu ce'ti mai sare prin cap.

Dom'soara cu virgula! Nu ma intereseaza virgula. Fa'te dumneata copywriter, deeea!

Reclama denigreaza ideea de casnicie. S'apoi, publicitatea e o casnicie derutanta. D'aia le'a venit ideea. Adios!

ioana epure
acum 16 ani
sa fim seriosi, campania ejobs nu straluceste, in primul rand pentru ca ideea a pornit clar de la careerbuilder. esti un om care munceste intr-o mare de cimpanzei = incompetenti vs esti un om pe care seful incompetent il exploateaza. Daca in loc de mireasa puneau un cimpanzeu, tot aia era. Asa, au adaugat ideea de serviciu acaparator. Dar e acceptabila, mai inteligenta oricum decat ce vad de obicei la teveu.

in schimb analiza a fost execrabila. e complet abramburita, nu am inteles exact care e punctul tau de vedere in legatura cu reclama asta, nici ce te astepti de la noi sa pricepem. a, si ma astept la niste chestii ceva mai destepte de la persoana care face analizele decat glumite expirate cu seful care o sa o dea afara. sau nu, pentru ca, ce stim noi, are o inima maaaaaaare...

Ana Militaru
acum 16 ani
Campania eJobs e fantastica pentru ce se intampla in Romania la ora asta. Oamenii care nu lucreaza in publicitate, adica cea mai mare parte a publicului pe care il vizeaza campania eJobs, nu au auzit de careerbuilder.com, nu au vazut alte campanii pentru un site de joburi in afara de asta pentru eJobs, care e minunata. Discutia despre asemanarile cu careerbuilder se face intr-un articol dedicat exclusiv industriei de publicitate.

Cat despre analiza, mersi, stiu ca e execrabila. Voiam doar sa spun ca din punctul meu de vedere, atat cat ma pricep eu sa vad, campania nu livreaza promisiunea de care are nevoie targetul ca sa aiba curaj sa-si caute alt job. Nici macar in cazul celui mai frustrat om (care se simte fix cum am scris eu in prima parte a articolului si care empatizeaza cu angajtul din clip), campania eJobs nu transmite promisiunea ca site-ul va oferi o solutie pentru problemele lui, pentru ca tot ce spune clipul e "vino sa cauti", nu "vino la noi, ca SIGUR o sa gasesti ceva mai bun".



Branded


Related