[On the move] Lorand Balint, de la Leo Burnett la Publicis

[On the move] Lorand Balint, de la Leo Burnett la Publicis

Incepand cu luna octombrie, Lorand Balint (Boti) ocupa pozitia de Strategy Director, Publicis, dupa ce anterior a lucrat timp de zece ani in cadrul Leo Burnett, informeaza un comunicat emis de Publicis. De asemenea, Lorand Balint este partener Platypus si profesor asociat la MBA-ul Romano-Canadian.

Actualul Strategy Director Publicis si-a inceput cariera ca Planner la BBDO Bucuresti, apoi a lucrat in cadrul Leo Burnett unde a ocupat functiile de Regional Communications Manager Balkans, Regional Communications Manager Europe, Global Communications Manager, Regional Communications Sub-Saharian Africa, Group Communications Director Balkans, Head of Brand Communication, Global Communications Director si Chief Digital Officer. Printre clientii cu care a colaborat in aceasta perioada se numara P&G si Elite / Doncafe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated