[AdLife] Lorand Balint (Boti): "Am spalat rufe cu femei din toata lumea"

[AdLife] Lorand Balint (Boti): "Am spalat rufe cu femei din toata lumea"

Dintre toate functiile pe care le-a ocupat in cei 10 ani la Leo Burnett, de la Regional Communications Manager Balkans la Chief Digital Officer, Lorand Balint (Boti) e asociat cel mai des (de catre cei care au participat la trainingurile lui) cu perioada in care era Global Account Director pe P&G detergenti, perioada care i-a oferit ocazia sa spele rufe cu femei din toata lumea si sa alature intamplari captivante sutelor de boarding pass-uri adunate.

Ex–Burnetter, in prezent este partener la Platypus Group, loc de joaca pentru pasionatii de gandit, si se pregateste pentru urmatorii 40 de ani de creat lucruri grozave, ramanand fidel mantrei sale: Inspire people to think.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneBranded


Related