DaKINO 2007 si-a desemnat membrii juriului

Festivalul International de Film DaKINO 2007, editia a XVII-a se va desfasura in perioada 20-24 Noiembrie 2007 la Complexul Auditorium – Muzeul National de Arta al Romaniei.

Cei care vor alege cele mai bune filme din acest an la Festivalul International de Film DaKINO 2007 au fost impartiti in doua categorii: Juriul de Fictiune si Juriul de Documentar.

Juriul Festivalului va fi compus la sectiunea Fictiune din:
Bruno Coppola – Presedintele juriului – a lucrat ca asistent de regizor pentru David Fincher (videoclipuri muzicale), cateva documentare, filme dupa piese, ca producator muzical in Italia (“Godfather III”) si, pentru trei ani, ca scriitor-sef de drama la radio BBC World Service in Londra. Scurtmetrajul sau, “Stuff that bear!”, a fost realizat in Romania, obtinand premiul “New Talent” la Kodak European Showcase. A avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes in mai 2003 si de atunci a rulat in peste 75 de Festivaluri din 13 tari, a luat 16 premii incluzand "Cel mai bun Regizor" (de doua ori), "Cea mai buna Cinematografie" (de doua ori), "Cea mai buna Actrita" si "Cel mai bun Scurtmetraj" (de 11 ori). Este probabil cel mai vizionat scurtmetraj est european. Coppola s-a intors in Bucuresti si, in decembrie 2006, a completat aspectele fotografice ale filmului sau “The Dot Man”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related