Tabu - premiul special Teacher's la Teacher's Film Festival

Echipa Tabu a cistigat la Gala Teacher's Film Festival unul dintre cele mai importante premii ale serii, Premiul Teacher's.

Pelicula care ne-a facut celebri in "cinematografia de corporatii" se numeste "S in love" si, conform regulamentului competitiei, a fost inspirat de unul dintre filmele propuse de organizatori (in cazul nostru Shakespeare in love).

Ce-ar fi facut Shakespeare daca ar fi trait astazi, in Romania, e pretextul filmului nostru. Ne-am imaginat ca scrierile nu i-ar fi fost publicate in "folio", ci in revista. Ar fi avut un publisher ca Liviu Mihaiu, ar fi scris articole, dar ar fi trait aceeasi viata rebela si controversata. Asa am ajuns la povestea jurnalistului care, trimis sa faca un reportaj in cluburile de noapte, se indragosteste de un travestit si ne-am imaginat ca aceasta ar putea fi o situatie posibila despre intimplarile din spatele uneia dintre cele mai celebre piese ale sale, "Visul unei nopti de vara".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

DictionarRelated