Ziarele de duminica, in scadere

Vanzarile individuale ale ziarelor de duminica au scazut in masa in al treilea trimestru din 2007, insa aparitia unor noi titluri a dus la dezvoltarea pietei cu aproape 9%, comparativ cu aceeasi perioada din 2006.

Ca si in zilele lucratoare din timpul saptamanii, Libertatea este lider al vanzarilor si duminica. In perioada iulie-septembrie 2007, Libertatea de duminica, editata de Ringier Romania, a inregistrat un tiraj mediu vandut de 172.700 de exemplare, in scadere usoara, de circa 0,5%, fata de perioada similara din 2006. Publicatia ProSport de duminica, aflata tot in portofoliul Ringier in perioada analizata, urmeaza in top, cu 46.090 de copii vandute in medie pe editie, mai putin cu circa 6% fata de al treilea trimestru din 2006. Din grupul de presa Intact, Jurnalul National de duminica a inregistrat o scadere de peste 10% a vanzarilor din perioada iulie-septembrie 2007, pana la o medie de 34.711 exemplare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related