Scientific American MIND vine in Romania, in parteneriat cu Psihologia Azi

Incepand cu editia din luna martie, Psihologia Azi va gazdui o noua sectiune: Scientific American MIND - Romania, dedicata promovarii si popularizarii ultimelor cercetari in domeniul psihologiei, neurostiintelor si psihologiei comportamentului din intreaga lume.

In cele peste 25 de pagini ale sectiunii speciale Scientific American MIND din Psihologia Azi, cititorii vor putea descoperi article si analize scrise de cercetatori si savanti renumiti pe plan international. Temele si dosarele vor include articole foarte atractive, intre domeniile abordate amintim aici:

- In cautarea Punctului Lui Dumnezeu (G-Spot)
- Minti destepte: De ce IQ -ul tau este mai mare decat al parintilor tai. Si de ce parintii tai au avut un IQ mai mare decat al bunicilor tai.
- Soarecele empatic: emotiile animale si emotiile umane
- De ce barbatii domina in matematica
- Ce este in mintea teroristilor?
- Secretele cresterii unor copii destepti
- De ce ii ajutam pe ceilalti? Secretele generozitatii strainilor
- Psihoterapiile virtuale
- Leadership - Secretele noii generatii de lideri

In prezent, pe langa Scientific American MIND, pe plan international mai exista editii locale in Franta (Cerveau & Psycho), Italia (Mente & Cervello), Spania (Mente y Cérebro), Brazilia (Mente & Cérebro), Olanda (Psyche en Brein) si Japonia.

Prin parteneriatul Psihologia - Scientific American MIND, cititorii din Romania si Republica Moldova vor avea acces inclusiv la cercetari locale publicate in toate aceste editii. In premiera pentru stiinta romaneasca, acest parteneriat va contribui la promovarea cercetarilor romanesti originale prin publicarea lor in editiile internationale.

Ovidiu Brazdau, publisher-ul revistei Psihologia Azi precizeaza ca "in Romania neurostiintele si psihologia in general au cunoscut o dezvoltare foarte lenta, partial si din cauza lipsei de informare in domeniu. Parteneriatul Psihologia azi - Scientific American MIND va oferi tuturor celor interesati informatii actuale despre trend-ul stiintelor umane din intreaga lume, intr-un limbaj accesibil. Colaborarea Psihologia-MIND se va extinde in viitor, anul acesta, cu prilejul Salonului National de Psihologie 2008 din 19-22 iunie urmand sa fie lansat primul almanah special PSIHOLOGIA & Scientific American MIND".

Scientific American MIND este editata de concernul german Verlagsgruppe Georg von Holtzbrinck, ca licenta in limba engleza a publicatiei Gehirn&Geist. Din concernul Verlagsgruppe mai fac parte grupurile de presa Macmillan, Scientific American, Handelsblatt, precum si alte edituri si companii afiliate. Gehirn&Geist apare din anul 2003 si prezinta nu numai cercetari asupra creierului, ci realizeaza o punte intre noile descoperiri ale neurologiei si psihologie, luand in considerare chiar si aspecte din domeniul filosofiei.

PSIHOLOGIA AZI face parte din grupul Realitatea-Catavencu alaturi de publicatiile Academia Catavencu, Cotidianul, Le Monde Diplomatique, Idei in Dialog, reteaua 24 FUN, Tabu, Superbebe, J'adore, Investitii si Profit, Bilant, IQads, Bucataria pentru Toti si Aventuri la Pescuit; televiziunile Realitatea TV si Money Channel; reteaua de radio Guerrilla; agentia de stiri NewsIn si reteaua in-store advertising Monopoly TV.
www.gruprc.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

DictionarBranded


Related