The Money Channel "Meets the Press"

The Money Channel te invita sa "Meet the Press" in cea mai noua emisiune live a canalului de business.

Postul de televiziune va aduce "la intalnirea cu publicul" jurnalisti din intreaga piata, intr-o emisiune care analizeaza cele mai importante evenimente de business ale saptamanii si previzioneaza evenimentele saptamanii urmatoare.

"Meet the press" inchide o saptamana de business si o deschide pe urmatoarea. Cei mai cunoscuti driveri ai The Money Channel, Dan Apostol, Radu Soviani si Dan Suciu, vor lansa pe rand provocarea pentru colegii lor din presa pentru a comenta cele mai importante evenimente ale saptamanii care s-a incheiat. "Este un demers pe care il lansam impreuna cu colegii de divizie de la Business Standard si Money Express, dar si de la Cotidianul. Retrospectiva ultimelor sapte zile si previziunile pentru urmatoarele sapte ies pe piata duminica seara cand oamenii din target-ul nostru lasa in urma un weekend de relaxare si reintra in starea activa, de business, de munca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related