Posturile de televiziune Realitatea TV, The Money Channel si Romantica au un nou departament de PR

Incepand de astazi, 8 ianuarie 2008, noul departament de relatii publice dedicat posturilor de televiziune Realitatea TV, The Money Channel si Romantica a devenit functional. Noua echipa cuprinde, pentru inceput, trei membri si este coordonata de Lavinia Rindasu, din pozitia de PR Manager.

Inainte de a se alatura echipei Realitatea TV, Lavinia Rindasu a detinut functia de PR Officer al grupului Leo Burnett pentru aproape doi ani. In noua sa calitate, Lavinia va lucra alaturi de Vlad Nichita - PR Executive, Elena Prodan - PR Executive si Bogdan Gheorghe - PR Executive. Activitatea noului departament de PR va urmari o comunicare intensa si specializata pentru fiecare din cele trei posturi de televiziune ale Grupului Realitatea. Catavencu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related