Sfaturi bune, de primavara, degeaba.

Unu. Daca esti parte a "departamentului" de creatie, citeste asta cu interes, injura, ignora, fura, neaga, prefa-te serios. Daca nu esti creativ, fa la fel. Pana la urma suntem egali in fata Celui De Sus, si a Celor Din Management. Asadar, nu uita cine a inventat lucurile pe care le folosesti zilnic in rutina ta blestemata.

Afla despre acei oameni ca au fost geniali pentru ei si deloc pentru tine. Daca te-ar cunoaste ar retrage patentul si drepturile de folosire a inventiei respective. Esti inutil in general, si se vede bine in oglinda. Incerca sa nu te "vezi" o saptamana. Incearca sa nu vezi mai multe o saptamana. Nu mai plange alaturi de client service clienti imaginari. Ridica-ti singur stafeta si arunc-o pe geam. Daca are sens ceva, uita si ia-o in alta directie. Ca sa rezum tot intr-un cuvant: las-o balta, n-o seca!

Doi: Pentru ca e frumos afara, spune-ti pe nume, alinta-te si poarta ochelari de soare. Nu bea bere in pauza de pranz, si nu fuma mai mult ca de obicei. Ziua se va face mare, salariul ba, asa ca nu te ridica tot pe noapte din fata calculatorului. Mac-ul e un lucru rau si de mancat si de pornit de la buton. Fugi de training-uri, consultatii medicale, serate cu colegii si de aniversari instant. Daca vrei sa te joci un joc, apeleaza la Sony sau Nintendo; uita de internet pentru ca el te aduce mereu in acelasi loc: la serviciu.

Lasa mizerie pe birou si fa curat acasa. Daca nu ai "acasa" fa curat la altcineva. Fa dragoste cu acel altcineva, uita-i numele si ia-l la o petrecere minimalista. Cere mai multi bani si fa cat mai putin. Mai putin de doi copii, masina cu banii jos, doua BMX-uri, si o colectie de timbre. Lasa fumatul si nevasta, copii si toate rudele. Pleaca la Paris ca senior si intoarce-te ca guru. Da-ti singur o rima la asta si inchide fereastra.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

Suman Eugen
acum 16 ani
Ca bine le mai zici tu, moncher. Asteapta-te la commenturi cretine acum :)
luminita mincu
acum 16 ani
Pe bune ca razbate astenia de primavara. Medicatie: plimbare in natura; eventual in parc (nu te uita ca este aglomerat si toata lumea a venit ca la manifestatie),cind este insorit si pamintul se incalzeste si simti cum reinvii dupa un somn de hibernare incepi sa te bucuri de aerul caldut de afara, de vibratia firava a plantelor care indraznesc sa ignore timpul care nu este de loc in concordanta cu vremea . Ce mai ! Bucurate de un pic de plimbare si aduti aminte de nebuniile din vara trecuta. O Doamne ? ce vremuri frumoase au sa vina , cu seri calde ,cu zile toride si mai ales cu dimineti de cu zori incepute cind o porneam spre balti la pescuit frematind de nerabdare.
ookkklll ooollljjj
acum 16 ani
Maine o sa o iau de la capat. Iar o sa trec pe la munca, iar o sa fac acelasi lucru si iar o sa deschid aceleasi site-uri. Iar o sa trisez. Dar maine un lucru va fi deosebit. D'abea astept sa il aflu. Sotia celui mai bun amic nu il va afla. A murit ieri.

EugenS - esti un inchizator de idei, un capac de borcan, asta esti!



Branded


Related