Promotia "Alege Poiana! Fa-ti ziua mai frumoasa" a ajuns la final

Poiana, ciocolata numarul 1 in Romania, si-a respectat promisiunile facute in timpul campaniei "Alege Poiana! Fa-ti ziua mai frumoasa". Peste 300.000 de dorinte pentru o zi mai frumoasa au fost inscrise in promotie.

Promotia, sau mai bine zis campania electorala, s-a desfasurat in perioada 1 septembrie - 30 noiembrie. Conditiile de participare au fost foarte simple: tot ce trebuia sa faca un consumator era sa cumpere orice tableta de ciocolata Poiana si sa trimita codul unic din interiorul ambalajului impreuna cu dorinta a carei implinire i-ar face ziua de maine mai frumoasa prin SMS, pe www.alegepoiana.ro, prin e-mail sau prin posta. Castigatorii au fost desemnati prin 5 trageri la sorti, care au avut loc in cele 3 luni cat a durat campania (septembrie, octombrie si noiembrie). Pe parcursul acesteia, candidatul Poiana a primit peste 9.000.000 de voturi de incredere, a caror numaratoare reprezinta numarul de tablete vandute.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related