funny lupta impotriva infractorilor digestivi prin campania pentru Aboca

Am fi cu totii surprinsi sa aflam cate lucruri teribile se intampla in stomacul nostru, mai ales in sezoane incarcate de traditii culinare cum sunt Pastele si Craciunul. Cele mai malefice forte alimentare cum ar fi stufatul de miel, sarmalutele, carnurile de tot felul pregatesc adevarate atentate digestive care se lasa cu balonari, constipatii si o gama variata de arsuri gastrice.

Fireste, o solutie pentru a scapa de aceste probleme ar fi sa renuntam la toate aceste ingrediente, dar care-ar mai fi atunci farmecul sarbatorilor, fara carnaciori, usturoi, oua rosii si toate cele?

Intr-o piata incarcata de medici si farmacisti care recomanda tot felul de solutii, funny a ales o prezentare diferita: a pus la lucru infractorii digestivi si a surprins actiunea lor intr-o serie de benzi desenate sugestiv intitulate "Aventuri din stomacul tau". Astfel, Aboca, remediu impotriva balonarii, constipatiei si arsurilor gastrice, e prezentat ca un adevarat gardian care tine toti acest rebeli alimentari in frau, stavilind impulsurile lor malefice si actiunile lor teroriste.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related