Senior Interactive a lansat Heinekenmusic.ro 2008 si Heineken Passport

Senior Interactive lanseaza o noua versiune a portalului Heinekenmusic.ro, cu o noua propunere de design si facilitati noi. Aflat la cea de-a patra editie, portalul reprezinta un nou pas strategic in comunicarea online a Heineken in Romania, prin lansarea Heineken Passport. Passport este un act de identitate virtual unic pentru comunitatea online Heineken - o modalitate simplificata si integrata de acces pentru utilizatori, ce pot folosi aceleasi date de identificare pentru toate portalurile Heineken din Romania.

Conceptul Heinekenmusic.ro 2008 a fost a fost dezvoltat avand ca obiectiv intensificarea modalitatilor de interactivitate cu comunitatea online din jurul brandului Heineken. Datorita feedback-ului primit, blog-ul Heineken Music, primul blog al unei beri in Romania, a devenit acum parte integranta din noul site. Utilizatorii au posibilitatea sa isi exprime parerile despre evenimentele sau artistii promovati si sustinuti de Heineken in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Oameni

SectiuneBranded


Related