White Image gestioneaza actiunile de email marketing ale ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii

White Image Loyalty Solutions sustine comunicarea prin email pentru ING, gestionand incepand cu luna iunie trimiterea newsletterelor pentru ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii. Pentru ca accesul la informatie ne face mai puternici, iar despre confort si siguranta se cuvine sa discutam si prin singurul canal de comunicare one-to-one, ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii au ales solutiile White Image pentru comunicarea prin email.
Specializata in solutii de comunicare prin email, White Image se va ocupa de trimiterea si scalarea emailurilor ING, gestionand aceasta componenta a comunicarii externe a companiei.
"Ne bucura faptul ca ING a ales solutiile noastre de comunicare si speram ca impreuna sa reusim sa cream plus-valoare in relatia pe care ING o are cu clientii sai, gandind programele de emailing de care atat compania cat si clientii au nevoie", a afirmat Andrei Georgescu, Managing Partner White Image.
Pentru ING Asigurari si Pensii comunicarea directa si personalizata, orientata spre gasirea celor mai avantajoase solutii pentru proiectele clientilor este o prioritate, iar emailul, ca si canal de comunicare, se bucura de potentialul necesar pentru crearea unei astfel de comunicari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

SectiuneBranded


Related