LIVE8 - live in Romania prin TV K lumea

TV K lumea a obtinut in exclusivitate pentru Romania drepturile de difuzare live a concertelor LIVE8 desfasurate in intreaga lume.
Pe 2 iulie 2005, la Londra, Paris, Roma, Berlin, Philadelphia, Barrie, Tokyo, Moscova si Johannesburg se vor desfasura simultan concertele LIVE8 ce marcheaza debutul campaniei The Long Way to Justice, dedicate combaterii saraciei.
TV K lumea este unica televiziune romaneasca care va transmite live concertele LIVE8, intr-un maraton de 11 ore. Echipa TV K lumea va oferi in exclusivitate romanilor sansa de a participa la un eveniment de amploare mondiala, ce reuneste cei mai mari cantareti ai lumii, celebritatile muzicii internationale, unite prin crezul comun de a combate flagelul saraciei. TV K lumea se inscrie astfel intre cei care se implica direct in sustinerea acestei cauze, stiind ca acesta este momentul in care trebuie sa se actioneze impotriva flagelului din Africa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related